Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az hogy egy férfinak mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy egy férfinak mennyi sperma jön az mitől függ?

Figyelt kérdés
Mitől függ hogy mennyi ideje ment el utoljára vagy hoyg mennyi ideig tart a sex ?
2009. júl. 30. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy milyen rendszeresen szexel. Ha régen szexelt akkor sok, sűrűbb és fehérebb, ha nemrég szexelt akkor kevesebb, hígabb és átlátszóbb.
2009. júl. 30. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
hát az ejakulációk száma is befolyásolja, ssokadjára már jóval kevesebb sperma van a cuccban, de arról még nem hallottam hogy a szex hosszának is köze lehet hozzá, szerintem az nem függ össze. meg persze a saját adottságaitól is függ.
2009. júl. 30. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nah akkor elmondom:

Függ a kortól, függ attól hogy mennyi ideje nem volt ejakuláció (ahogyan már előttem is írták), függ attól hogy milyen az étrended, és függ attól hogy pl önkielégítésnél mennyi ideig "húzod" az elélvezés előtti időt. Tehát ha minél tovább önkielégítesz, azzal növeled az orgazmus utáni vágyat, és mikor végre orgazmusod van, több sperma lövell ki mit ha mondjuk fele annyi ideig csináltad volna. Ugyanígy van ha partnerrel csinálod, sőt tanulmányok szerint már az is önmagában megnöveli a 20 százalékkal az ejakulátum mennyiségét, ha a férfi partnerrel van, tehát nem önkielégít.

2009. júl. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!