Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb szexuális élményetek?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Nem kérek regényt, de azért örülnék a részleteknek. :)2009. júl. 30. 17:24
1/13 anonim 

válasza:

Nekem a férjemmel volt a legjobb! A fürdőkádba
2/13 anonim 

válasza:

A sikerélmény, amikor az első nőt elvittem az orgazmusig.
f24
3/13 anonim 

válasza:

Amikor én elkezdtem szexuális életet élni,(mindketten szüzek voltunk),és amikor ráéreztem hogy hogy kelle mozogni,és hírtelen váratlanul orgazmusom lett.A barátom is csak nézett hogy mi történt.De nagyon jó érzés volt a karjaiban elélvezni.
4/13 anonim 

válasza:

Amikor a második fiúval az életemben, először lefeküdtem, egészen más volt az előzőhöz képest és sokkal jobb nagyon élveztem. Utóbb róla is kiderült hogy neki is különleges élményként maradt meg :)
5/13 anonim 

válasza:

Éjszaka a városszélén kocsiban;)Izgalom hév szeretet megvolt:D
6/13 anonim 

válasza:

Nekem a szűzesség elvesztése:)Nem fájt csak kicsit meg nem véreztem:)És imádom a pasiiiim
7/13 anonim 

válasza:

Az auto mellett -20C hidegben. Nem faztunk egyaltalan, sot!
32/L
8/13 anonim 

válasza:

Nem a legjobb, de legizgalmasabb egy lánnyal volt. Azóta is szép emlék, de többször nem ismételném meg.
18/L
9/13 anonim 

válasza:

A második barátomra(mármint szexet illetően második barátom,neki is én voltam a másdoik) úgy vágytam,hogy az valami leírhatatlan,már nem "tapasztalatlan újoncok" voltunk.És amikor "megkaptuk egymást"...WÁÁÁ,még most is bizsergek tőle.
18/L
10/13 anonim 

válasza:

Az első hüvelyi orgazmusom.Sikítottam a gyönyörtől és rákarmoltam Magyarország hegy és vízrajzát a hátára.No az emlékezetes volt:)
A másik nagyszerű az volt,amikor először élveztem el egyszerre a partneremmel.Az még fenomenális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!