Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs hüvelyorgazmusom. Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs hüvelyorgazmusom. Miért?

Figyelt kérdés
a barátommal már vagy 3hónapja feküdtem le először, és azóta sosem volt hüvelyi orgazmusom. ha masztizok akkor csak csikló orgazmussal csinálom, és akkor el is megyek.. jó a partnerem, de lehet hogy nem tudok eléggé kikapcsolódni.légyszi segitsetek .:D
2009. júl. 30. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Segits a kezeddel magadnak közbe
2009. júl. 30. 11:29
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem sincs. csak én egy éve élek nemi életet. van, akinek sosem lesz. engem nem zavar, jó nekem a csiklói is. szeretkezés közben csinálom magamnak.
2009. júl. 30. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:

a barátotokat nem zavarja ?:D szóval nem hiszi azt hogy ő nem elég jó és ezért csináljátok magatoknak?

köszi az eddigi válaszokat :)

2009. júl. 30. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem volt ilyen párkapcsolatom és eggyáltalán nem zavart sőt! külön izgatott ahogy láttam hogy simogatja magát...

Másrészt különbözöő pozokban a csiklot ingerlés alatt lehet tartani akár felul akár alul vagy kézrásegítés nélkul.

34F

2009. júl. 30. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:

tényleg nehéz elérni, de ha ott van a csiklód akkor nem tök mindegy? nekem ha barátom orálisan elégit ki akkor kézzel rásegit mármint ugy mint ujjazás... és ugy naon durva tud lenni a dolog... de az akkor is csikló... és nekem az elég... nemtudom, nagyon ügyes tud lenni mert ha nem segit rá csiklóval csak kézzel(mint ujjazás), ugyis baromi jó szokott lenni... nekem van egy pont ami naon érzékeny, bár nem ojan mintha elmennék, de ha kézzel csinálja az telitalálat:D

próbáljatok ki mindent:D

2009. júl. 30. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok és 12 éve élek nemi életet, de sosem volt hüvelyi orgazmusom. 3 több éves kapcsolatom volt, jelenleg is kapcsolatban vagyok és imádom a szexet, ennek ellenére csak vaginálisan tudok elmenni. Bármilyen jó is a párommal, bármennyire is kivánom, nem megy, maximum úgy, ha a pénisze bennem van s közben ingerli a csiklómat...azt hiszem igy intenzivebb az orgazmusom,mint ha csupán a csiklómat ingerli. Sok nő nem tud hüvelyi orgazmust produkálni,mégha párjuknak ezt nem is vallják be. Én mindig elmondom és megnyugtatom,hogy nem vele van a baj és mással sem ment eddig és ettől még ugyanúgy kivánom őt. Próbálkozni persze lehet....hátha egyszer.....Neked volt már előzőleg hüvelyi orgazmusod? Ha igen, lehet másképp kell csinálnotok valamit vagy esetleg mégsem vonz totálisan a partnered szexuálisan.
2009. júl. 30. 14:32
 7/10 A kérdező kommentje:

14:32 : de nagyon is vonz a barátom, és én vele vesztettem el.

tudom hogy izgatja a pasikat hogyha elötte magamnak csinálom.

köszi az eddigieket :D

2009. júl. 30. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem semmiféle orgazmusom sincsen,csak maszturbáció során tudok eljutni a csúcsra.

Igaz,még csak 4 hónapja élek nemi életet,szóval még van mit bőven tanulnom.

A barátomat nagyon idegesíti,hogy nem elégülök ki.De mindig mondom neki,hogy jól csinálja,csak nekem nem megy valahogy.

2009. júl. 30. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
a 15: 14 esnek h az én barátom is zavarta. nemtom én orgazmus nélkül is élvezem a szexet, és párom utólag mindig tesz róla h teljes legyen a dolog.próbáljátok meg orálisan+kézzel mármint ujjazás közben segitsen szájjal. mivel szájjal sokkal kellemesebb mint kézzel ingerelni. lehet elsöre nem lesz me de ha belejösztök menni fog:D és ha akarod viszonozhatod is.
2009. júl. 30. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, pedig már vagy 6 éve élek nemi életet. A szüzességem elvesztése óta csupán 2 férfival feküdtem le, a másodikkal vagyok most együtt, és szeretném ha így is maradna.

Én most azt csinálom, hogy nem masztizok már vagy 3 hete, és csak annyi orgazmusom van, amennyit a párom csinál nekem. Gondoltam rá, hogy hátha így sikerrel járunk, hogy a testem "elfelejti" ahogy eddig magamnak csináltam. Meg így többször kívánom a szexet is, szinte egész nap be vagyok indulva és alig várom, hogy a párommal lehessek. :-D Meg azt hallottam, a nők 25-30 éves korukra kezdik igazán élvezni a szexet, és én ebben reménykedem, hogy lesz ez még jobb is.

2009. júl. 30. 16:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!