Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom mikor orálisan kielégitem vagy kézzel sokáig birja az mire utal?
Figyelt kérdés
Van hogy más fél óráig is.:O hogyhogy?mitől függ?
18/L
2009. júl. 30. 11:19
1/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy sokszor tempót/technikát váltasz. És akkor nehezebb.
2/5 anonim 

válasza:

Jah. Valamit "rosszul" csinálsz, értsd úgy, hogy nem arra törekedve hogy minél gyorsabban meglegyél. Ez lehet pozitív meg negatív is, de látatlanba nem tudok mondani semmit. Kérdezd meg őt, hogy élvezi-e annyira, mint a normál szexet.
3/5 anonim 

válasza:

Biztos kellemes amit csinálsz (mert hát kinek nem lenne az?), csak nem úgy csinálod ahogy neki éppen a legjobb. De ezt sokat kell gyakorolni. Használd a kezedet is, és ha azt akarod, hogy elélvezzen akkor ne válts már tempót, hanem ugyanazzal a tempóval és technikával csináld. Olvasgass neten a témáról. Nagyon sok hasznos cikk van. És kérdezd emg a párodat, hogyan szereti. Mert ezt akkor tudod, ha még sokáig gyűjtöd vele kapcsolatban a tapasztalataidat, vagy ha megkérdezed.
4/5 anonim 

válasza:

ezzel minden pai íg van sztem. egy aktus során belédhatol, akkor szexeltek, jó hogy hamarabb elélvez mint egy kis kézimunkától.
5/5 anonim 

válasza:

ha sexelünk a barátnőmmel akkor képes vok akár 5-10 perc alatt is elélvezni ha hagyom...de ha orálisan vagy kézzel kényeztet,akkor beletellik nekem is másfél-2 óra...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!