Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nagy mellű nőknek jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy mellű nőknek jobb a nemi életük, mint a kismellű társaiknak vagy hülyeség ez az állítás?

Figyelt kérdés
/régebben olvastam valami cikkben, a hormonokkal hozta összefüggésbe azt hiszem/
2009. júl. 30. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség
2009. júl. 30. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség.
2009. júl. 30. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagy hülyeség! semmi köze nincs hozzá....
2009. júl. 30. 10:43
 4/10 anonim válasza:
Ez tényleg baromság nekem nincs nagy mellem de a nemi életem az teljessen rendben van sőt.....:D
2009. júl. 30. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
hát, akkor ezen az alapon a szilikon egy hormonbomba.. :D mert ugye a nagymellűek fele felpumpált csupán.. szóval ez hülyeség:)
2009. júl. 30. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek kb. annyi a valóságtartalma, minthogy a kis farkú pasik feltétlen rosszak az ágyban.. Szóval semmi. Azért kíváncsi lennék, hogy készülnek ezek a felmérések.. :P
2009. júl. 30. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ez hülyeség. Csak az olyan nőknek rossz a nemi életük, akiknek be van varratva XD
2009. júl. 30. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
ha olyan pasival vagy együtt, akinek a nagy mellek jönnek be, de neked kicsi van, akkor lehet szar a szexuális életed, jah...:D
2009. júl. 30. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
11:45 na gen, de az olyan pasi biztos nem fog járni kis mellű csajjal :D
2009. júl. 30. 12:44
 10/10 anonim válasza:
Ha a jobb nemi élet alatt azt érted, hogy rendszeresen más dugja őket szarrá, akkor igen, tényleg jobb nekik... De ha minőségire gondolsz, akkor azért inkább a kis-formás mellűek, mert ők nem "kurvulnak" el általában. Ugye amikor serdül a lányka és a melle is jó nagyra serdül jó gyorsan, hajlamos az emberi természet velejárójaként, ebben a társadalomban ringyóvá válni. Miért? Mert megszokja, hogy minden a külsejével, sokszor a nagy melleivel érhet el, és az erkölcsben kicsit lemarad, így a hűséget se nagyon tanulja meg. Mivel a hűség mit is jelent pontosan? Megbecsülni azt és kitartani amellett, amink van. Neki erre nincs szüksége, mert mindig szerezhet újat a külsejével. Hm, remélem elég érthető voltam. :D
2009. aug. 4. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!