Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, (csak olyanok írjanak légyszi akik nembírják 8-10 percnél tovább) ha elmentetek pl 10perc után, nem esik rosszul a lánynak, nem haragszik, vagy utána hogy ő is kielégüljön folytatjátok kézzel? 18F

Figyelj ez egy olyan dolog, hogy vagy így van vagy úgy én pl általában 20 perc és fél óra között bírom, de van, hogy ez csak 5 perc.
Nem esik neki rosszul, miért esne, egy nő általában 8-10 perc alatt simán kielégül ha jól csinálod és jkó a technikád és nincsenek orgazmus gondjai.
Korai magömlésnek egyébként is 2 percen belül bekövetkező ejakuláció számít. ha 10 perc alatt elmész benne vagy a nagy átlagban semmi baj sincs veled, ha a csaj ezen megsértődik 20 perc alatt is megfog sőt még lehet fölötte is.
Lehet neki kéne az orghazmus képtelenségével foglakozni.
Ne stresszeld megad ezen mert csak rosszabb lesz
28/F

Én azt javaslom, hogy ha eldurransz úgy, hogy a lány még nem ment el, mindenképpen folytasd neki kézzel vagy szájjal. Nagyon rossz ám "úgy maradni" felajzott állapotban - de szerintem ezt nem kell egy pasinak magyaráznom! Na, a nőknek se túl jó! Szerintem alapvető, hogy fontosnak tartsd, hogy ő is kielégüljön - ha egyik módon nem megy, akkor másképp.
Ami nagyon rossz: ne kérdezgesd a lányt, hogy mikor megy el, (még rosszabb a "mikor mész MÁR el?) vagy közel van-e már, stb. és ne hibáztasd, ha 20 perc után se sikerül neki, akkor elégítsd ki másképp, és kész. Nem minden nőnek olyan egyszerű ez, és ez nem csak azon múlik, hogy a pasi meddig (nem) bírja.
De ha az előjáték mondjuk 70-80 százalékban a lányról szól, illetve ha a vége már csak róla, és nagyon felizgatod, akkor valószínűleg hamarabb el fog menni, és az mindenkinek jó.
28/n

Nekem is változó, néha 3 perc is elég néha megy fél órát is de az meg már a csajomnak sok.
A trükk amitől a dolog mindenkinek jó lehet és a lány sem fog megharagudni - mert ha "úgy" hagyod akkor bizony joggal meg fog:
Az előjáték során izgasd addig (jól nyald ki + ujjazd meg) amíg legalább 1x jó lesz neki. Utána simogasd és kb fél perc múlva láss neki szép óvatosan az igazi akciónak. Két dolog lehetséges: vagy hamar elmész és bár ő nem de mégis mindenkinek jó volt és örömteli a dolog, vagy elég sokáig húzod ahhoz, hogy neki mégegyszer jó legyen! Ami hab a tortán, hogy ez a második könnyebben jön már mert még jól fel lesz húzva viszont ha lehet még jobb is lesz neki.
Ha azt akarod hogy szeressenek a lányok és szeressenek szerelmeskedni is javaslom gondoskodj róla, hogy először mindig a lánynak legyen jó...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!