Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, (csak olyanok írjanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, (csak olyanok írjanak légyszi akik nembírják 8-10 percnél tovább) ha elmentetek pl 10perc után, nem esik rosszul a lánynak, nem haragszik, vagy utána hogy ő is kielégüljön folytatjátok kézzel? 18F

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj ez egy olyan dolog, hogy vagy így van vagy úgy én pl általában 20 perc és fél óra között bírom, de van, hogy ez csak 5 perc.

Nem esik neki rosszul, miért esne, egy nő általában 8-10 perc alatt simán kielégül ha jól csinálod és jkó a technikád és nincsenek orgazmus gondjai.

Korai magömlésnek egyébként is 2 percen belül bekövetkező ejakuláció számít. ha 10 perc alatt elmész benne vagy a nagy átlagban semmi baj sincs veled, ha a csaj ezen megsértődik 20 perc alatt is megfog sőt még lehet fölötte is.

Lehet neki kéne az orghazmus képtelenségével foglakozni.

Ne stresszeld megad ezen mert csak rosszabb lesz

28/F

2009. júl. 30. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 30. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Tökéletes válasz ne is hallgass másra
2009. júl. 30. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy ha eldurransz úgy, hogy a lány még nem ment el, mindenképpen folytasd neki kézzel vagy szájjal. Nagyon rossz ám "úgy maradni" felajzott állapotban - de szerintem ezt nem kell egy pasinak magyaráznom! Na, a nőknek se túl jó! Szerintem alapvető, hogy fontosnak tartsd, hogy ő is kielégüljön - ha egyik módon nem megy, akkor másképp.

Ami nagyon rossz: ne kérdezgesd a lányt, hogy mikor megy el, (még rosszabb a "mikor mész MÁR el?) vagy közel van-e már, stb. és ne hibáztasd, ha 20 perc után se sikerül neki, akkor elégítsd ki másképp, és kész. Nem minden nőnek olyan egyszerű ez, és ez nem csak azon múlik, hogy a pasi meddig (nem) bírja.

De ha az előjáték mondjuk 70-80 százalékban a lányról szól, illetve ha a vége már csak róla, és nagyon felizgatod, akkor valószínűleg hamarabb el fog menni, és az mindenkinek jó.

28/n

2009. júl. 30. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is változó, néha 3 perc is elég néha megy fél órát is de az meg már a csajomnak sok.

A trükk amitől a dolog mindenkinek jó lehet és a lány sem fog megharagudni - mert ha "úgy" hagyod akkor bizony joggal meg fog:

Az előjáték során izgasd addig (jól nyald ki + ujjazd meg) amíg legalább 1x jó lesz neki. Utána simogasd és kb fél perc múlva láss neki szép óvatosan az igazi akciónak. Két dolog lehetséges: vagy hamar elmész és bár ő nem de mégis mindenkinek jó volt és örömteli a dolog, vagy elég sokáig húzod ahhoz, hogy neki mégegyszer jó legyen! Ami hab a tortán, hogy ez a második könnyebben jön már mert még jól fel lesz húzva viszont ha lehet még jobb is lesz neki.

Ha azt akarod hogy szeressenek a lányok és szeressenek szerelmeskedni is javaslom gondoskodj róla, hogy először mindig a lánynak legyen jó...

2009. júl. 30. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit az előző írt, nem minden csajnál jön be, mert én pl. ha elmegyek már előjáték alatt, akkor nehezebben megyek el aktus közben, és/vagy kevésbé "mélyen", vagy sehogy. Ráadásul ha volt egy jó orgazmusom, nem vagyok túl aktív utána, kell vagy fél óra pihenő. Ez teljesen egyénfüggő, tapasztald ki, hogy a Te barátnőd milyen - de szerintem alapos felajzás után jobb előbb az aktust próbálni, és ha az nem vált be, "menteni a menthetőt".
2009. júl. 30. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Az én barátom is elég hamar el szokott élvezni, ezért figyelnünk kell meg szól ha álljak meg, de én nem haragszok.Néha nem is lesz orgazmusom de az engem nem érdekel mert akkor is jó szokott lenni vele,beszélgetünk meg nevetni is szoktunk közben ha épp olyat mondunk.Néha szokott utána izgatni és akkor nekem is lesz,de amúgy engem nem zavar.
2009. júl. 30. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a csajom fél óra után mindíg leállít mert már fájni szokott neki...nedvességgel nincs baj de nembírja a hosszú kiképzést..annál inkább a rövid gyors meneteket
2009. aug. 5. 21:01
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 6. 10:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!