Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök nőket rajzolna fehérneműben?
Most leírom a teljes sztorit, mielőtt valaki még félreérti:D
Én vagyok az a lány, akiről a kérdésben szó esett. Nem vagyok leszbikus, mielőtt valaki megítélne, egyszerűen szeretek női arcokat, alakokat rajzolni. Ráadásul szerintem egész szépek (szexik) lettek, szóval büszke vagyok arra, hogy így tudok rajzolni:D nektek tetszene, ha a barátnőtök ilyet csinálna? Csak mert lehet, megmutatom a barátomnak, csak félek, hogy perverzek, avagy leszbikusnak néz:D JA és nem képekről rajzolok, nincs modell sem, egyszerűen csak magamtól mindent, max az arcot szoktam lemásolni, szóval még csak az sincs, hogy ténylegesen egy fehérneműben lévő nő képéről másolom, és azt kukkolom:D sőt általában magamat nézem a tükörbe és úgy rajzolom le az alakját, csak néha kicsit igazítok (tökéletesítek) rajta, mert azért én nem vagyok vmi szexi:S:D

huh köszi:D megnyugtattál:) remélem a barátom is így fogja látni:D
azért szívesen várok még válaszokat:)

Csak rajzolgass! :)Nincs ezzel semmi gond.
Én élő modell után rajzoltam nagyon sokáig aktokat. Férfit is meg nőt is. Néha ugyan a barátom meg a baráti társaságunk cinkel vele, hogy micsoda dolog ez, hogy egy idegen meztelen pasit nézek, de mindig csak viccel. Ő is tudja, hogy ez egész más, és még rajtam kívül 20 másik ember is ezt csinálja...:) Egyébként jó dolog aktot rajzolni, nagyon szép az emberi test.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!