Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy szeretitek?
ez mind nagyon jó:)
de próbáld meg neki mondjuk..
nagyon lassan és érintve végignyalni a csiklóját lentről felfelé illetve balról jobbra:).. én nagyon szeretem .. :D
Én annyira nem szeretem,ha a csiklómat szivogatja a barátom.Az nekem irtó érzékeny,úgyhogy mi maradtunk a kisajkak szivogatásánál :-)
Azt viszont imádom,amikor érzékien,lassan alulról-felfelé nyalogatja a csiklómat és közben az ujjával felnyúlkál a hüvelybe :-)
Hm...és a múltkor nyelvvel "dugott meg",ami nekem viszonylag új élmény volt,de tetszett..érdekes :-P
Jó nyalakodást!
Nekem is érzékeny, uh csak a nyelvvel finomat tudom elviselni a közvetlen ingerlést. Tetszik az is ha bedugja a barátom a nyelvét, az is jó ami írtak fent, de még az is bejött amikor kicsit vadabbul nyalta az egészet körbe-körbe. Olyan volt mintha mindenhol ott lenne a nyelve:)Játszhattok olyat is
h szép lassan elbetűzöl egy szót v az ABC-t :) Az hosszabb :)
Ez az elbetüzős is jó ötlet. :) köszi eztis kipróbálom
még jöhet ha tudtok "trükköket"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!