Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy szeretitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy szeretitek?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy egy lány nem szereti ha közvetlenül a csiklóját ingerlem orálisan?Pl.:ha csak a bőrrétegen keresztül nyalogatom.És az jó érzés ha hüvelyetekbe dugja valaki a nyelvét és "medug" a nyelvével?Vagy az jó ha szívogatja valaki a csiklót?Lényegében így szoktam persze csiklóizgatás közben ujjazok is.Csak kíváncsi lennék mások véleményére és még tippekre.Barátnőm élvezi de hátha mutathatok újat nek.Szeretnék még fejlődni és meglepni a barátnőm. 19/F
2009. júl. 30. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ez mind nagyon jó:)

de próbáld meg neki mondjuk..

nagyon lassan és érintve végignyalni a csiklóját lentről felfelé illetve balról jobbra:).. én nagyon szeretem .. :D

2009. júl. 30. 00:50
 2/8 A kérdező kommentje:
:) holnap este úgyis jön, mindent felhasználok.Megpróbálom ahogy mondod.
2009. júl. 30. 00:53
 3/8 A kérdező kommentje:
jöhetnek még tippek :)
2009. júl. 30. 01:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Én annyira nem szeretem,ha a csiklómat szivogatja a barátom.Az nekem irtó érzékeny,úgyhogy mi maradtunk a kisajkak szivogatásánál :-)

Azt viszont imádom,amikor érzékien,lassan alulról-felfelé nyalogatja a csiklómat és közben az ujjával felnyúlkál a hüvelybe :-)

Hm...és a múltkor nyelvvel "dugott meg",ami nekem viszonylag új élmény volt,de tetszett..érdekes :-P

Jó nyalakodást!

2009. júl. 30. 10:25
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. júl. 30. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is érzékeny, uh csak a nyelvvel finomat tudom elviselni a közvetlen ingerlést. Tetszik az is ha bedugja a barátom a nyelvét, az is jó ami írtak fent, de még az is bejött amikor kicsit vadabbul nyalta az egészet körbe-körbe. Olyan volt mintha mindenhol ott lenne a nyelve:)Játszhattok olyat is

h szép lassan elbetűzöl egy szót v az ABC-t :) Az hosszabb :)

2009. aug. 2. 00:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez az elbetüzős is jó ötlet. :) köszi eztis kipróbálom

még jöhet ha tudtok "trükköket"

2009. aug. 2. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
igen van aki nem szereti de ez szerintem nevelés kérdése mert bele nevelik a gátlásokat.de ez mind jó és kevesen neem élvezik
2009. aug. 2. 17:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!