Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik is képesek orgazmust színlelni? Mondjuk ha sötét van és óvszerrel szexelnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 22:01
1/9 anonim 

válasza:

Ja,de a pasik nem csinálják,mert ha sexelni kezdenek,akkor beindul az ősi ösztön és az orgazmusik meg sem álnak!
2/9 anonim válasza:
képesek... de aki csinálja az hülye.. ösztönből élvezetre mennek.. szal nem tudnak megállni h szinleljenek.. :)
3/9 anonim 

válasza:

én csaj vagyok és szerintem én rájönnék, ha a pasim szinlelne
4/9 anonim 

válasza:

én is rájönnék ha színlelne:) Ha orálozok akkor azért, hameg szexelünk akkor is érzem mikor megy el.:)
5/9 anonim 

válasza:

én pasi vagyok és életemben egyszer színleltem, mert olyan büdös volt a csaj, hogy nem bírtam már ki. leugrottam róla és irány a fürdőszoba és gyorsan haza. de ezt tényleg csak egyszer csináltam, mert anno nem tudtam kezelni a szitut.
6/9 anonim 

válasza:

hát ha olyan csajjal kéne csinálnom aki nem tetszik akkor színlelném a korai megömlést :D
7/9 anonim 

válasza:

22:35
azért az elég gáz, valami útszéli ribanc volt??
8/9 anonim 

válasza:

Én egyszer csináltam, már a sokadik menet volt, nagyon fáradt voltam és éreztem hogy kefélhetem itt még egy óráig akkor sem tudok elmenni. gyorsan ki, gumit le, és elrejtettem mintha lenne benne vmi. Ez még a kapcsolat elején volt, ha egy lány ismeri a partnerét akkor nem lehet becsapni. de ha elég tapasztalt akkor sem.
9/9 anonim 

válasza:

simán lehet színlelni, akár a csajok is
miért? szeretetből
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!