Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszíntén lányok, van itt olyan aki rendszeresen színleli a hüvelyi orgazmust? (innen úgysem tudja meg senki) 22/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 21:45
1/11 anonim válasza:
a hüvelyit? miért kéne a hüvelyit színleleni? ha valakinek nincs orgazmusa akkor semmilyen sincs neki nem csak hüvelyi hanem csiklóorgazmusa sincs, így nem hiszem hogy ő kifejezetten a hüvelyit színlelné. én nem színleletem még soha szerintem nincs értelme.
2/11 anonim válasza:
Hát én már gondoltam rá...de még sosem színleltem...viszont még sosem volt hüvelyi orgazmusom, amiért a párom magát okolja:( pedig nem hiszem h ő tehetne róla, inkább velem van valami baj.
3/11 anonim válasza:
Régebben gyakran,màra màr megtanultam elengedni magam,meg a fantàziàm,és csak arra gondolni,hogy most lesz orgazmusom,és sikerült!
22/L
4/11 anonim válasza:
A csiklót sose színlelem.Viszont a barátom olyan hogy inkább velem foglalkozik.És amíg nem megyek el addig húzza amíg el nem megyek.Elöször nem akartam színlelni, így kb 2 órát próbálkozott.Mondtam új volt még azért nem jött össze. De következöleg mr megjátszottam és így kb fél óra latt simán elment. De igazából elöször mindig kinyal szóval akkor van orgazmusom. A hüvelyit is érzem hogy a g-pontomat izgatja de sztem nem engedem el magam eléggé, de már egy re jobb lesz elöbb utóbb már nem kell megjátszanom:)
5/11 anonim válasza:
Én még sosem színleltem semmilyen orgazmust. Igazából nem látom értelmét, hogy becsapjam őt. Ő mindig mindent megtesz a cél érdekében, de sajnos vannak pillanatok amikor képtelen vagyok rá.
6/11 anonim válasza:
én vagy egy évig színleltem mert a pasim azt hitte ő csinál valamit rosszul ha nem sikerül.Aztán meguntam elmondtam neki hogy egyszerűen nem tudok hüvelyi orgazmust produkálni.azóta jót tesz nekem másként aztán hopp:D
7/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kellett lepontozni! A kérdésre válaszoltam ugyanúgy, mint a többiek! Az én válaszom miért ér kevesebbet, mint a másoké? :S
8/11 anonim válasza:
Ha te az első vagy, akkor szerintem azért pontozhattak le, mert a csiklói és a hüvelyi orgazmust el lehet különíteni egymástól. És van olyan akinek már a csiklói összejött, de a hüvelyi még nem. Vagy fordítva. De nem tudom, ez csak tipp, mert én nem pontoztalak le.
9/11 anonim válasza:
Soha nem játszottam meg. Volt olyan, hogy nem akart nekem sikerülni, ő meg már pár perce húzta... és mondtam neki hogy hagyjuk, nekem most valamiért nem akar összejönni ( idegesség stb. miatt) Ő elment és kész. Minek színlelni?
10/11 anonim válasza:
Nem az első voltam, hanem a 22:28-as.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!