Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Holnap jön haza a barátom 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap jön haza a barátom 2 hét után és szeretném meglepni valamivel. Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk
2009. júl. 29. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy forró éjszaka :)
2009. júl. 29. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
széttárt lábak.
2009. júl. 29. 21:43
 3/9 anonim válasza:
vmi újat :)
2009. júl. 29. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:

valami értelmes válaszra gondoltam

a forro éjszaka meglesz azon felül valamit

2009. júl. 29. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát. én bár csak 16éves fiú vagyok. És nem tudom saját lakásotok,vagy kolesz vagy albérlet. De legszívesebben. Ha belépnék az ajtón. finom vaniliás gyerták égnének. Valami hangulat világítás. szóvel egy villanykörtét lefestenél piros színűre és kicserélnéd az egyik lámpába. ismerősőktől,barátoktól kérnél vizipipát,és pipázgatnátok. vennél hozzá finom két almás dohányt. főznék valamit,és a hangulatos világításban,illatok között. vizipipázva ennénk. Betennék valamilyen szép zenét..nem lassút de szépet.

Például egy ilyet:

http://www.youtube.com/watch?v=N4N9gCObwHo

És utána már jöhet a forró éjszaka. Csak istenemre kívánom,hogy én is kapjak egyszer ilyet a pasimtól :) Igen,nem írtam rosszul pasimtól :)

2009. júl. 29. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
UI: Ha vízipipáztok mindenképp tegyél hozzá szőlőt :D Vagy jó finom sós popcornt :D Én úgy szeretem a legjobban.
2009. júl. 29. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó sráchoz. Minden meleg ennyire odaadó a saját partnere iránt?:$ Mert akkor nem elitélni kell titeket, hanem valamilyen szinten irigykedhetünk is...Sőt továbbmegyek, tanulhatunk is tőletek ilyen téren. Mármint lelki-testi gondoskodás. Mert ha Manóm így fogadna én nem tudom mit csinálnék:$. Tanulásra visszatérve, vannak gondjaink országszerte:

Gondolok itt Például családon belüli erőszakra, meg egyéb családon belüli gondok. Válások tömkelege, kihasználások.

Én hiszek az örök szerelemben és csak Manóval tudom ezt elképzelni:)

Én ha Manóm távol lenne két hétig, és várnám, legalább egy csokor virág:D Tehát amit a pasid szeret igazán:)

Egy meghitt vacsora, kényeztetés, közös fürdés.

Ha szereti az extrém dolgokat akkor légy te a Domina, erotikus masszázs.

F/23.

2009. júl. 29. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

22:10-es vagyok.

Nem értem,miért kéne tőlünk tanulni.Ugyan olyan ember vagyok mint bárki más. :) Mondjuk,nem hiszem,hogy sok osztálytársam figyelgetné a tőzsdét..meg jobban lenne képbe az adórendszer változásosokról mint a szüleim. Bár mondjuk nem mindegyik meleg ilyen..minden ember más és ez igaz a melegekre is :D De sajnos kicsit kudarcba dőlt az életem..miután a sok csaj körülrajongott..és hogy milyen jó lesz nekem. mert szeretnek,meg helyesvagyok meg így meg úgy...Mert rádöbbenni hogy valami nemstimm.Nem volt kellemes..Aztán jöttek a próbálkozások..Nem is egy lánnyal smároltam..jártam..de nem működött..aztán most..így kicsit megváltozott az életem.Nem merek a lányok felé közeledni barátilag. Mert félek belém szeretnek.Mert hogy lelkileg olyan közel áluk hozzájuk..szóval kicsit nehézügy. de majd csak megbirkózok vele :)

Amúgy honnan a fenéből lyukadtam ki erre a témára? -.-" A kérdező nagyon fog neki örülni xDDD

2009. júl. 30. 00:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

és mikor végigolvastam a válaszod akkor nem értettem hogy a végére irtad hogy igen a " barátomnak".

mert annyira jol leirtad a dolgokat és tényleg igaza van a másik válaszolonak hogy lehetne tanulni, de tőled biztosan:D

A másik meg nem baj hogy leirtad az "életed" megértelek:D

Sok sikert az életben és hidd el kialakulnak majd a dolgok

2009. júl. 30. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!