Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a barátom tudtára, hogy már benne vagyok a szexben?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok ő már nem..eddig csak pettingeltünk és ugyérzem készen állok a szexre is h tudassam vele?simán kimondani olyan fura h mostmár dughatunk:D értitek.vmi ötletek? ő nem akar nagyo nnyomulni mert fél h azthiszem,h csak arra kellek neki és h nem vár...
18/L
2009. júl. 29. 20:40
1/13 anonim 

válasza:

A legközelebbi pettingnél súgd a fülébe, hogy "kívánlak".
2/13 anonim 

válasza:

Inkäbb mond azt hogy mär keszen ällok..
3/13 anonim 

válasza:

vedd elő a gumit, vagy meg mondd lágyan a fülébe, hogy "dugj meg"
6/13 anonim 

válasza:

lol ezek a válaszok...:D
én aztcsintem h szépen ráfeküdtem és akk már dugtunk is:D ennyi.
7/13 anonim 

válasza:

Miért nem mondod el neki szemtől szemben? Mi olyan nehéz ebben?
8/13 anonim 

válasza:

"akarlaaaak" és közbe behelyezkedsz egy pózba:D nem kell a szemébe mondani h KÚ.RNI AKAROK:D v előveszel egy óvszert.. és tereled a dolgokaat ;)
9/13 anonim 

válasza:

na egy fiú ma éjszaka nagyon szerencsés lesz!
szerintem mondani sem kell semmit készülj elő gumi zsepi stb aztán hajrá
10/13 anonim 

válasza:

Vedd elő a gumit, és húzd fel neki, abból biztos rájön, mi a pálya :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!