Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki 13 évesen vagy akár elöbb vesztette el a szüzességét és kezdett el nemi életet élni?
Figyelt kérdés
Hogyan történt? Megbántátok? Volt vmi pozítív/negatív hatása a késöbbiekben?
Írd hozzá azt is, hogy most hány éves és milyen nemű vagy!
Köszönöm! :)
2009. júl. 29. 19:43
1/16 anonim 

válasza:

igen..én:) nagyon nem bántam meg..igaz h mindenki azt mondja..de én nem bántam meg..és 11 évesen..és most vok 14 és.. még mindig 1ütt voka barátommal:) aki 27éves
2/16 anonim 

válasza:

Első válaszadó, ne haragudj meg, de a barátod nem komplett, ha ennyi idősen egy kislánnyal, 3 éve meg 24 évesen egy 11 éves gyerekkel szexel. Azonkívül, hogy a.berrált, még bűncselekményt is követett el.
3/16 anonim 

válasza:

de komplett.. mert imád.. szal..és ez a mi magánügyünk..minek kell beleszolni?:D:D xD
de am nyugis..nem bántás:)
am ha cska kihazsnálna..akkor elhagyott vna..de 3 év..elég hjo
4/16 anonim 

válasza:

1. válaszadó
ez nagyon durva
nem tudom elképzelni hogy milyen lehet az ilyen ember!
5/16 anonim 

válasza:

Szerintem az első válaszoló kamuzik, de rendesen. Ez azért már mégiscsak túlzás.
6/16 anonim 

válasza:

mai világban, amikor 11évesen egyesek szülnek nem tuti h kamu..:S sajnos.. de h nagyon durva az tuti.
7/16 anonim válasza:
hát bocs de én 13 évesen még babáztamxD nem a szexen járt az eszem mint mostanába mindenkinek:S:S szerintem ez nem normális én 16 vagyok és most vesztettem el aszüzességem egy olyan fiúval akit komolyan szeretek de azért pfffff..ez már túlzás:S
8/16 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést nem is lett volna szabad feltenni, mert mindenki ellen, aki válaszol rá, bűncselekményt követtek el. Menjetek már babázni! Nem gyerekeknek való a szex! 23/L
9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is durva az első válaszoló. Az írása alapján a gyerekesség és éretlenség érződik. (persze ha nem kamu a dolog...)
Azért tettem fel a kérdést, mert annak idején a mi osztályunkban nem egy lány volt aki ilyen korán kezdte el, és ők voltak a "menő csajok".
Ez kb 10 éve volt.
2009. júl. 30. 01:44
10/16 anonim 

válasza:

12 évesen vesztetem el az óta együt vok a párommal
25L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!