Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy egy kis mérettel megáldott pasi nem tudott kielégíteni? Mit gondoltatok/ hogyan reagáltatok? Szakított már valaki ez miatt?

Igen...
Volt már ilyen : ez a fiú amúgy nagyon oda volt értem, talán soha senki nem zsongott annyira körül, mint ő, nagyon-nagyon szeretett volna járni velem.
Igazából ez a mérhetetlen rajongás és kitartás hatott rám, és egy nap "engedtem a gyengéd erőszaknak".
Háááát, egy darabig azt hittem, hogy az ujja van benn, de rá kellett jönnöm, hogy NEM, ez a fiú fütyije... 8-[
(Szerintem akkora lehetett, mint egy mutatóujj!)
Na, többet nem adtam rá alkalmat, hogy édeskettesben maradjunk, hamarosan lepattintottam valami kamu szöveggel ("te jobbat érdemelsz", "én nem vagyok hozzád méltó", stb.)...
Sajnálom a fiút, mert ő tényleg nagyon szerelmes volt, ha szexuálisan össze illettünk volna, akkor talán a mai napig vele maradtam volna.
Később hallottam, hogy nagyon megviselte a szakításunk, még 1 év múlva is hívogatott, próbálkozott, aztán én férjhez mentem, ezután nem hallottam többet róla.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!