Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy egy kis mérettel megáldott pasi nem tudott kielégíteni? Mit gondoltatok/ hogyan reagáltatok? Szakított már valaki ez miatt?

Figyelt kérdés
kérdés adott, tapasztalatokat, élményeket várok
2009. júl. 29. 18:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
igen nekem volt egy ilyen partnerem, és nem volt a szex jó, mármint nem éreztem konkrétan semmit. egyszer csak nem kerestem többet, de mi csak akkor szexpartnerek voltunk. Ha szereted ezt a pasit próbálj meg belevinni játékokat, attól még orálisan lehet jó, vagy másképp is ki tud elégíteni,, meg mindenféle segédeszközök vannak. De csak akkor fektesd bele az energiát ha szereted ennyire őt. Ha nem akkor még frissibe tisztázd le vele.
2009. júl. 29. 18:43
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
nekem volt már nagyon kis méretű pasim. konkrétan nem éreztem hogy bennem van. csak szeretőféleség volt, úgyhogy nem tartott sokáig, igazából arra buktam hogy amúgy gentleman volt.
2009. júl. 29. 18:44
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
menyit ertessz kis meret alatt? (cm ben)
2009. júl. 29. 18:51
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Azért a nők többsége szeretni érezni is, nemcsak tudni, hogy van valami bennük. Én szakítottam, mert a rossz szex miatt nem volt meg az a testi harmónia, ami szükséges egy kapcsolathoz.
2009. júl. 29. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

Igen...

Volt már ilyen : ez a fiú amúgy nagyon oda volt értem, talán soha senki nem zsongott annyira körül, mint ő, nagyon-nagyon szeretett volna járni velem.

Igazából ez a mérhetetlen rajongás és kitartás hatott rám, és egy nap "engedtem a gyengéd erőszaknak".

Háááát, egy darabig azt hittem, hogy az ujja van benn, de rá kellett jönnöm, hogy NEM, ez a fiú fütyije... 8-[

(Szerintem akkora lehetett, mint egy mutatóujj!)

Na, többet nem adtam rá alkalmat, hogy édeskettesben maradjunk, hamarosan lepattintottam valami kamu szöveggel ("te jobbat érdemelsz", "én nem vagyok hozzád méltó", stb.)...

Sajnálom a fiút, mert ő tényleg nagyon szerelmes volt, ha szexuálisan össze illettünk volna, akkor talán a mai napig vele maradtam volna.

Később hallottam, hogy nagyon megviselte a szakításunk, még 1 év múlva is hívogatott, próbálkozott, aztán én férjhez mentem, ezután nem hallottam többet róla.

2009. júl. 29. 19:08
 6/18 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék én a fiu vagyok ebben a dologban :) kis méret alatt 14 cm-t értek
2009. júl. 29. 19:28
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
A 14 cm-t inkább átlagosnak mondanám, mint kicsinek. A kicsi 5-10 cm körüli méret.
2009. júl. 29. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos nekem is volt ilyennel dolgom... Kicsi is volt, vékony is, és nem is volt elég kemény. :S Ő is egy gentleman volt, mint ahogy ezt már előttem írták. Nyilván ezzel akart kompenzálni. De én elhagytam... :$
2009. júl. 29. 22:51
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
megjátszottam az orhazmust,és többet nem kerestem,ha keresett akkor vmi kamu szöveggel kitértem a tali elöl
2009. szept. 13. 16:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
de amikor megkérdezik tőletek (az előttem írogatóktól ) hogy a méret számít-e, akkor rögtön rávágjátok hogy "nem,hanem hogy tudja használni".
2009. szept. 13. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!