Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ezt a kérdést már nagyon sokan feltették, és tudom is rá a módszereket, de orvostól nem tudom megkérdezni ezt a problémát, és remélem itt kapok rá választ. Leírt problémám orvosolható?
18/F. 3-4 éve folyamatosan önkielégítek, és még csak most jöttem rá hogy nincs értelme, nem volt értelme a gyorsaságnak. Nemrégen elvesztettem a szüzességem, és nagyon izgultam a csajra, nagyon kívántam már. Amikor eljött a pillanat álltam, de nagyon rendesen, nem bírtam visszafogni magam, és 2 nyomásra elmentem, aztán rá 2 percre felhúztam egy gumit, avval is kb 2-3 nyomás volt(persze védekeztünk előtte is). Ez attól is lehet hogy nagyon izgultam rá, de ez akkor is hihetetlen.
Tegnap olvastam valami olyan betegséget hogy "magömlés a -valami- kapujában". Ez valami olyasmi hogy annyira érzékeny a makkunk hogy elég szinte semmi neki. Én ettől félek, de nagyon, hogy ez pont velem fordulhat elő, pedig senkinek nem volt ilyen betegsége a családunkban. Mit tanácsoltok, vagy mit tudtok mondani, mi tévő legyek? Mint említettem tudom hogy sok-sok ilyen kérdés van nap mint nap. Sikerül is néha az hogy másra gondolok önkielégítés közben és akár fél óra is megy simán. De ez mégis a kezem.
Segítségeteket előre köszönöm! És köszönöm hogy elolvastátok!

Szerintem próbáld meg először magadnak elnyújtani az önkielégítést.( Azt írtad a módszereket ismered, ha jól értelmeztem.) Aztán a pároddal gyakorolj. Az első pár alkalommal - tapasztalataim szerint- a legtöbb fiú gyorsan elmegy. Utána ki kell tapasztalni, h mennyi ideig bírod, és ha kevésnek találod javíts rajta. A legtöbb esetben nem szervi probléma áll a dolog hátterében, ne gondolj egyből a betegségre.
Ha valami új dologba fogsz bele, teljesen mindegy h milyen jelegű, ritkán megy elsőre 100%-osan. Gyakorlat teszi a mestert!
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!