Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a barátom? (lent. )

Figyelt kérdés
19 éves én 18. Ő az első fiúm, ilyen téren, én meg az első lány. És én annyira vágyom arra, hogy orállal elégítsen ki, vagy akárcsak egy kicsit is csinálja. Régen úgy 2x csinálta. Én szoktam neki, de vmi 5let, hogy lehetne finoman rávenni?
2009. júl. 29. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem tudom.Szerintem egy férfinél ez alap, h szereti orálisan kielégíteni a barátnőjét. Főleg így h nem kisfiú már, 19 éves. Kérdezz rá, h mi a baja ezzel. Máshogy nem fogsz rájönni, mi pedig csak találgatni tudunk.
2009. júl. 29. 15:12
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
ez gáz! én most azonnal kinyalnálak... mondd meg neki hiszen egy férfinek ez alap!
2009. júl. 29. 15:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Háát ha nem nagyon ízlik neki az is lehet, hogy nálad van valami higéniás probléma. Vagy nem túl szőrös? Fürödj meg rendesen, borotváld le frissen, ha így se jó neki vele van a gáz.
2009. júl. 29. 15:28
 4/18 A kérdező kommentje:
mindig frissen vagyok borotválna, mikor találkozunk! :) És fürdök is rendszeresen. Jó, kérdezni, de mégishogy?? "Héé szivi, kinyalnál? NEM? miért?" vagy mégishoogy? :S
2009. júl. 29. 15:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg ugy is lehetne, hogy miután te csináltad neki, megkérdezed, hogy neki nincs e kedve? Ha azt mondja nincs, akkor megkérdezheted, hogy miért nincs, és talán elmondja mi zavarja.
2009. júl. 29. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak fél,hogy nem csinálná jól.

Vagy talán abba sem biztos,hogy te szeretnéd ezt.Beszélgessetek :-)

2009. júl. 29. 15:55
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
A legjobb ha rá ülsz a szájára és addig nem szállsz le róla, amíg jó alaposan kinem nyal. de ha akarod én szívesen kinyallak még a popsidat is!
2009. júl. 29. 17:12
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
engem sem nyal ki sokszor sőt mostanában egyáltalán nem:D és akkor mivan?
2009. júl. 29. 17:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem annyira furcsa ilyen válaszokat olvasni :-)

A barátom él-hal azért,hogy nyalakodhasson..Azt mondja,hogy ilyenkor érzi magát a legközelebb hozzám :-D

Végülis,ha jobban belegondolok elég nagy bizalom kell ahhoz,hogy a legérzékenyebb pontodhoz odaengedj valakit.

2009. júl. 31. 13:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezni kell, követelni: "Nyalj ki bazze!"

Vagy folyamodhatsz ahhoz a módszerhez is, hogy kikötözöd a kezeit-lábait, és ráülsz a képére, közben üvöltöd, hogy "Nyaljál kandisznó!! UUhhh, ez az te férfiállat! Csináld!!"...:D

Vagy egyszerűen próbáljátok meg a 69-et...:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 31. 13:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!