Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem csak csikló orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem csak csikló orgazmusom van. De mért van az, hogy ha elélvezek, akkor spriccelek?

Figyelt kérdés
Van másnak is ilyen? Hogy kezelitek? Nem idegesít, hogy kispiccel valami, ami szerintem pisi?
2009. júl. 29. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
az nem számít,hogy mien orgazmusod van ilyenkor.van aki "spriccel" az orgazzmus után.amúgy ez leginkább a méhből,petevezeték,stb-ből származó folyadék,ami a hüvelyben is van szex közben.ha pisi van is benne,akkor is minimális.
2009. júl. 29. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gratulálok ehhez, a nők többsége nem képes erre!

Sok férfit nagyon izgat ez, és soknak ez minden vágya, hogy a nő spricceljen!

Ne szégyelld, legyél rá büszke.....

Egyébként a G-pont körüli mirigyek spriccelik ki ezt az áttetsző folyadékot, ilyenkor a pisivezetékek elzáródnak, mint a férfiaknál.

2009. júl. 29. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Előttem szólónak nagyon igaza van...örülj nagyon ennek.Tudod hányan cserélnének veled???
2009. júl. 29. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
jujj engem például nagyon izgat ha egy nő spriccel orgazmuskor! és én is gratulálok eddig még nem sikerült egy lánynál sem előidéznem ezt :D de ha akarod rajtad megprobálnám :D :P
2009. aug. 3. 18:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!