Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszene nektek, ha ti lennétek az elsők a párotoknak? (szexben)
Lányok! Tetszene nektek, ha ti lennétek az elsők a párotoknak?(szexben)
Kort is légyszi!
-17 éves srác-
U.I:
!!NEM!! Kérek oylan válaszokat, ahol az van, hogy menjek innen, mert még nem vagyok 18!!
Előre is köszönöm a válaszokat!

Abszolút! Anno a barátommal egyszerre veszítettük el a szüzességünket, és nagyon jó volt! Ha ő nem lett volna szűz, akkor valószínűleg nem éreztem volna magam olyan felszabadultnak, idegesített volna, hogy mi van ha béna vagyok, nem vagyok olyan jó, mint az előző/k. Így viszont nem volt kihez hasonlítania, és így én is sokkal lazábban tudtam belevágni a dologba.:)
19/L

Én a barátommal veszítettem el!Ö is szűz volt és én is.Életem legszebb dolgai közé tartozik ez a dolog!Az a bensőséges hangulat az a sok érzelem egyszerűen csodálatos*__*
3 hónapja történt és több mint fél éve vagyunk együtt :)
Nagyon szeretem és ö is engem!Valahogy úgy vagyok vele hogy le tudnám vele élni az életem igaz nagyon fiatal vagyok még de mégis:)Azóta is nagyon élvezzük az együttléteket!Semmi durvaság..csak és kizárólag gyengédség..ez nálunk Alap!:)
A legkedvesebb számomra hogy nagyon sokszor megemlíti és köszöni hogy velem lehetett először és ez nagyon jól esik nekem!:)Elég romantikus barátot fogtam magamnak:)
15/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!