Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdjek vele? Vagy maradjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele? Vagy maradjon csak haver?

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves lány vagyok. Ő pedig 19 éves. Elég jól ismerem, már régóta egy bandában vagyunk, elhülyéskedünk, stb. Szinte minden nap találkozunk, hiszen csak 2 utcával lakik odébb. Nagyon helyes fiú, és eléggé bejön barátként is és pasiként is. Sok éjszaka kötöttünk már ki együtt kicsit becsipve híd alatt, laktanyában... de mindig több emberrel ( velünk volt fél banda xD). Többször sátoroztunk már, amikor is több minden megtörtént: tulajdonképpen már minden megvolt vele a szex-en kívül, de már meg is ujjazott, kinyalt, stb. Viszont ő mindig mindenhol csak azt akarja. A sátrazáson kívül pedig még egy megfelelő hely és időpont sem volt rá. De nagyon aranyos srác, és mindig nagyon édes volt velem és semmit sem erőltetett.=)

Csakhogy jött ide egy új csaj 1-2 hétre...akivel ÁLLÍTÓLAG ugyyan ezt csinálja, mint velem, és amióta itt van az a csaj, velem már nem is foglalkozik (köszön és ennyi)

Mit tegyek a következő alkalomnál? Ha elmegy ez a csaj akkor tuti megint jön hozzám. Rázzam le és küldjem el a pi*ba / folytassam vele az eddigit / feküdjek is le vele?!

2009. júl. 28. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Ez a srác nem komoly. Kár lenne lefeküdni vele. Tudod, hogy a srácok az első 5 között szeretnek lenni, akinek ennél több volt, azt k*rvának nézik.

Szexnél mindig a lány húzhatja a rövidebbet. Ez a srác semmit nem nyújt neked azon túl, hogy aranyos. Túl kevés ahhoz, hogy neki add magad.

2009. júl. 29. 00:05
 2/7 anonim válasza:
91%

Hát ha megjelent az a csaj és akkor nem is foglalkozik veled akkor ez azt jelenti h csakis arra ment h lefektessen.

Szerintem ha megint megy hozzád akkor küld el...

Persze barátok még maradhattok..de tényleg ne engedd h megint ezt csináljátok mert nem lesz jó vége..főleg ha bandába vagytok..

Ezt onann tudom h én is egy bandába vagyok és nálunk is alig vannak lányok...

(cs tapasztalatból beszélek)

2009. júl. 29. 00:05
 3/7 A kérdező kommentje:

valahogy nekem is ez volt az első benyomásom :S

de köszi a válszokat:) még jöheetnek .

2009. júl. 29. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha már gondolkozol rajta, akkor az eleve rossz... Egyébként nekem felfordul a gyomrom az ilyen pasiktól.
2009. júl. 29. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem feküdj le vele.
2009. júl. 29. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:

hát így elolvasva a történetet jófej lehet a srác. ha lefekteti az "új csajt" és utána téged, is, akkor elkérném az msnjét :D istencsászár lehet.

viccet félretéve ha ügyesen csinálja szerez magának 2 olyan csajt akik csak szexpartnerek. szerintem hagyd ott

2009. júl. 29. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudjátok csajok, nem kell megfeleni egy pasinak sem, nem vagyunk mi ku*vák.

Amúgy jó nagy k*rva lehet ez a pasi, minden nővel összefekszik! Szerintem a pasi r*ngyó, csak gondolkodjatok.

2009. júl. 29. 12:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!