Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok popsisex nem fájt az első?

hát a pasinak jó erősen be kell nyomnia az biztos. és mindkettőtöknek nagyon fáj. én már tapasztaltam
de nem nagy cucc, szerintem simán maradhattok az egyszerű szexnél...engem legaláábis az is teljesen kielégít

Nekem kicsit se fájt..
Barátom élvezte, mert még szűkebb, mint a punci (: Nekem meg egyszerűen jó érzés volt, még el is élveztem, pedig első alkalom volt.
Jó hosszú előjáték kell, és a vaginából átkened oda a nedvet és be is nyálazhatod. Ha ez nem elég, vegyetek síkosítót. Bár nekünk nem kellett.
Aztán az ujjaival tágítson, vagy csináld magadnak, hiszen te érzed, hogy meddig kellemes, és nem fáj.
Nagyon fontos, hogy el kell lazulni, mert ha szorítod, akkor fáj.

Az utolsó válaszoló szavait fogadd meg! Az sem biztos, hogy elsőre ki tudsz tágulni annyira, hogy befogadd a barátod farkát. Ha nem tudsz kellőképpen ellazulni, akkor nem fog menni.
Szóval hosszú előjáték, ujjazás és ha már kellőképpen tág vagy, csak akkor tegye be.
A síkosítás nagyon fontos!!!!
32F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!