Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fektessem le a csajt?
Figyelt kérdés
van egy csaj aki qva jol nez ki,de nem akarok vele jarni hisz o 15 en,22.es kicsit sok a korkulonbseg de mikor meeglatom nem birok magammal.nem sovany nem is kover,nagy mellek:xjo seg..minden amirol egy fiu almodhat.s tudom h volt a csaj mar fiuval..hogyan tudnam elbolonditani egy ejszakara?2009. júl. 28. 23:17
11/15 anonim válasza:
szerintem ha kell, akkor a kora miatt ne csak egy éjszakára. ismerőseim között volt olyan aki ugyanekkora korkülönbséggel, ebben a korban együtt volt 2 évig!!
nem tudhatod, az is lehet, hogy már elég érett, és ő lesz az igazi.
12/15 anonim válasza:
na figyelj te paraszt!
szerintem ne fektess le kislányokat. az ilyen f*szok miatt van ez asok lelkisérült, csalódott fiatal lány.
komolyan, én kikloffoffolnám a farka*at, és csak hugyozásra használnád.
amúgy meg kérdezd meg tőle, h benne van -e egy egyéjszakás d*gásban. Így nem vered át, ki tudja, lehet, hogy benne lenne!
Kérdezd meg tőle!
14/15 anonim válasza:
a véleményem a kérdezőről: mivel az automata rendszer bizonyos szavakat nem nem engedélyez ezért kis cselhez folyamodom. 1. ha ilyen lennék elásnám magam, te férfiondóláda, szolgahuszár, pocokarcú homovirág, 2. 22 vagy a lány meg 15 normális vagy? és ráadásul 1 éjszakára?? verd azt a nagy hím nemi szerv fejedet a monitorba... ha itt lennél súlyos rúgást kapnál arra a ki szex-elt képedre.. 3. még fel is rakod a netre? ilyen szavakkal megfogalmazva a kérdést.. hát véleményem szerint a férfiak és a társadalom szégyene vagy te ürülék szemét ürülék alak.. csak ennyi a véleményem a témáról! pontozzatok le nyugodtan...
15/15 anonim válasza:
egy éjszakás kalandra?! te magadnál vagy?? ez tudod majd milyen érzés lesz neki utána? főleg ha beléd is zúg? na erről tesó gondolkodj el..ez ma má nem menő hogy egy 22éves csávó meghúz egy 16 éves kiscsajt..pff..szánalom vagy tesó
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!