Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti képesek vagytok akár egymásután 10szer is elmenni maszturbálás közbe?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 22:35
1/9 anonim válasza:
hát 10x megállás nélkül nem de már a barátommal csináltuk ugy h kb 2-3 ora alatt 10x mentem el!! fárasztó élmény volt az biztos
2/9 anonim válasza:
Én 6-nál többet nem tudtam kihozni:-(
De már eléggé fájt a kezem,meg hát odalent a pöcök:-(
24/l
3/9 anonim válasza:
14 a rekordom, az se megállás nélkül és csakis a barátommal :)
4/9 anonim válasza:
En akarhanyszor elmegyek magamba:)
Volt mar fel ora alat 12-szer mentem el:D
5/9 anonim válasza:
nekem egy orgazmus után elzsibbad az egész és jó ideig nem érzékenyaz ingerekre, úgyhogy nem.
6/9 anonim válasza:
éncsak szex alattmegyek el, max 5-6szor. (hüvelyi)
voltmár több is, de nem azaz általános
7/9 anonim válasza:
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?!...:( Nekem hüvelyi orgazmusom még egyáltalán nem is volt...(vagy lehet hogy egyszer....de nem hiszem, hogy mostanában fog megismétlődni) a csiklónál meg ha elmegyek utána olyan érzékeny lesz, hogy elég kellemetlen ha utána még próbálom csinálni...de akk is ilyen lesz ha úgy megyek el ha a brátom nyal....:S :(
8/9 anonim válasza:
Persze,viszont baromira felajzott állapotba kerülök,igy max akkor hagyom abba ha hulla fáradt vagyok(magamban is és pasival is)
9/9 anonim válasza:
egyszer szoktam elmenni.
egyszer volt olyan, hogy 15 percen belül kétszer.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!