Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kell szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szex közben izgatóan beszélni? (lent)

Figyelt kérdés
A pasim folyton beszél szex közben, de nem csúnyán, hanem kedvesen, izgatóan. Azt akarja hogy én is megszólaljak, de zavarban vagyok ilyenkor mert nem tudok mit mondani. Ti mit szoktatok?Ha lenne pár javaslat, akkor már könnyebben menne. Mégsem mondhatom vissza azt amit ő mond. Ne azt írjátok hogy majd jön meg amit csak szeretnék mert semmi sem jut eszembe. Élvezem vele a szexet de sok beszéd nélkül. Persze azt mondom h jó, meg így jó vagy úgy jó, itt vagy ott, meg mennyire szeretek vele lenni és mijét szerem de ő úgy beszél mintha egy erotikus történetet mondana fel. Nem lenne ez gond mert élvezem de ő azt akarja hogy én is megszólaljak, és hasonlóan mint ő.
2009. júl. 28. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl. mondd el neki, hogy milyen jó, amit és ahogyan épp csinál. Vagy kérd meg, hogy erősebben, gyorsabban, mélyebben.

Dícsérheted is közben. Elmondhatod, mennyire szereted,amikor leteper, a magáévá tesz, bármit. Ha zavarban vagy, bármit tanácsolunk Neked,nehezen fog menni.

2009. júl. 28. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, hogy annyira jó veled édes,vagy h isteni vagy, csináld még, kívánom minden porcikád, ....... simogasd is közben kicsit erősebben néha...
2009. júl. 28. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
először próbálkozz a romantikusabb mondatokkal pl szeretlek + vmi becenév, ilyesmik
2009. júl. 28. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:

amikor az én pasim elkezdene beszélni, az ujjamat a szájára rakom és csak annyit mondok : pszt:)

én sem szeretek olyankor beszélgetni:D

2009. júl. 28. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is szeretek beszélni közben:) Alkalomtól függően.

Más ha szerelmes az ember - akkor jöhetnek a kedves szavak,később ha már eléggé megismeri a két ember egymást és ráhangolódnak lehet nyomatni a durvább dolgokat is:)Szeretem pl: ha a barátnőm kimondottan kéri hogy nyaljam ki a punciját, vagy dugjam meg jó rendesen:) Ha alkalmi a partner ott nem kell cicózni mehetnek a durva dolgok:)) már annál aki vevő rá - embere válogatja:)

2009. júl. 31. 13:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!