Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szex közben izgatóan beszélni? (lent)
Pl. mondd el neki, hogy milyen jó, amit és ahogyan épp csinál. Vagy kérd meg, hogy erősebben, gyorsabban, mélyebben.
Dícsérheted is közben. Elmondhatod, mennyire szereted,amikor leteper, a magáévá tesz, bármit. Ha zavarban vagy, bármit tanácsolunk Neked,nehezen fog menni.
amikor az én pasim elkezdene beszélni, az ujjamat a szájára rakom és csak annyit mondok : pszt:)
én sem szeretek olyankor beszélgetni:D
Én is szeretek beszélni közben:) Alkalomtól függően.
Más ha szerelmes az ember - akkor jöhetnek a kedves szavak,később ha már eléggé megismeri a két ember egymást és ráhangolódnak lehet nyomatni a durvább dolgokat is:)Szeretem pl: ha a barátnőm kimondottan kéri hogy nyaljam ki a punciját, vagy dugjam meg jó rendesen:) Ha alkalmi a partner ott nem kell cicózni mehetnek a durva dolgok:)) már annál aki vevő rá - embere válogatja:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!