Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi akt képen mi az a fehér ami kifolyik a lány puncijából?
Ez valami nemi betegség okozta váladékozás vagy micsoda lehet?
(nagyfelbontású kép jól nagyítható)
Dehogy sperma, nem láttatok még rendesen felizgult nőt?Az csak a vagina nedvesítését szolgáló teljesen természetes(nem beteg) váladék.Csak szex közben szétkenődik, azért nem ilyennek/így látod.
19/F
Abszolút nem sperma.
Kedves Kérdező!HA már volt dolgod lánnyal,akkor nem értem,h ez mért neme gyértelmű számodra?!Az Te barátnőid nem voltak felizgulva??ugyanis ezt a nedvet nemi izgalom váltja ki.Szinte minden rendesen felizgatott lánynak ilyen a puncija,ha nem durvább.Nekem majdhogynem tócsa és hidd el,h nincs semmilyen betegségem,a lánynak se a képen.Ez normális.Lehet,h mésem tapasztaltál eleget.
-Biztos nem sperma, mert akt sorozatból van, és nem kerülhetett bele
-Biztosan a felizgulástól váladék
hmm... szerintem egy fotózás alatti felizgulásnak hasonló esélye van, mint hogy sperma folyjon belőle. Amúgy meg PS, tehát bármi lehet, a helyzet nem számít.
NE LEGYETEK MÁR MAJMOK HE!!!
FOTOSHOP AZ EGÉSZ!!!! nÉZZÉTEK MEG NAGYÍTÁSBAN IS A KÉPET!!!
EZ A KÉRDÉS AMUGY IS FIKTÍV!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!