Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritkán van szex a barátnőmmel! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve járunk és elég messze lakunk egymástól (40km) heti egyszer esetleg kétszer találkozunk, petting az mindig van,de egy év alatt dugás csak 3x volt, nem akar óvszert venni és nem is kezdeményezi h legyen szex. Felhoztam már neki a dolgot, de sértödés lett a vége. Nagyon szeret és én is öt, de valamiért ezt nem szereti csinálni, pedig meggyőződésem h pettingelni meg csókolozni nagyon szeret. Mi a véleményetek?? Mitöl lehet ez?2009. júl. 28. 20:31
1/6 anonim válasza:
nem áll készen rá, magadtól is rájöhettél volna.
meggyőződésem ha továbbra erőlteted otthagy gondolom nem múltatok el 18.
2/6 anonim válasza:
Lehet az a gond, hogy egy év alatt csak dugás volt háromszor... és ezzel nem igen csináltál kedvet hozzá neki.
3/6 anonim válasza:
az előzővel egyet értek. Valószínűleg nem élvezi! valamit rosszul csinálsz. Próbáljátok meg több elő és utójátékkal, romantikusabban, és ne dugjatok, hanem szeretkezzetek, ha már egyszer szeretitek egymást:)
4/6 anonim válasza:
Ha évente 3szor dugtatok az már régen rossz.. Szeretkezzetek.. éreztesd vele h mennyire szereted, főzz neki vacsit egy kis borral vidd el sétálni ide oda és ha türelmes leszel vele akkor szivesen lesz veled. És ne dugni akarj vele, csak játszani a másik testével.. Értékeld h melletted van a szerelmed és odaadta magát, pettingnél is éreztesd vele h mennyi szereted..
5/6 anonim válasza:
Szia!
Egyet értek az előttem szólókkal.
Nem dugni kell hanem szeretkezni. Kényeztesd hogy érezhesse hogy nő lehet melletted. Szerintem ha szeret és kész van a szexre akkor akarni is fogja:)
Sok sikert!
20L
6/6 anonim válasza:
Na várjál már!
"Ritkán van szex a barátnőmmel!" - Ezekszerint srác vagy
"nem akar óvszert venni és nem is kezdeményezi h legyen szex."
Már nem azért de ha te vagy csávó, akkor neked kéne venned óvszert nem a csajnak, nem? vagy csak én vagyok régimódi??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!