Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudott elélvezni?
ma történt a dolog 2x szexeltünk és mikor harmadjár csináltuk nem huzott gumit és állt neki végig de nem tudott el menni azt mondta h élvezi meg jo neki de nem tud lmenni!
amikor majdnem elment kihuzta és kézel folytattam neki de nem jött össze azután huztunk gumit de azzal sem sikerült!!
ez miért lehet? s ha nem tudott elmenni mert nagyon hamar csináltuk kb a 2. után 10-15 percel azért lehet h nem termelödött sperma ?? terhes igy nem lehetek ugye?
oltásokat nem kérek tom h röktön gumival kellett volna csinálni

röktön :D
ha elég idős lennél, akkor tudnád hogy 3xor egymás után csak ritkán tud elmenni egy pasi.
Javaslom foglalkozz inkább a tanulással. vagy a helyesírással.

ennyi...
A pasik nem olyanok mint mi...ügye milyen jó lehet nőnek lenni?
1 menet alatt többször is elélvezni...:D

hát komolyan hihetetlen vagy. Nézz már utána kicsit a dolgoknak mielött nekiállsz b-aszni, meg f.szt verni.
ha idősebb lennél tudnád, hogy az elő-nedevektől is teherbe lehet esni. ha ennyire felvilágosulatlan vagy, hogy mersz egyáltalán szexuális viszonyt létesíteni? és ha neadj isten terhes vagy vagy leszel? Az ilyen felvilágosulatlan kis p-inák szülnek gyereket, aztán az anyjuk neveli fel őket. vagy lesz belőle ami lesz.
Én még névtelenül is szégyellnék ilyen kérdést kiírni, és még te mondod hogy nem kérsz oltást?

Igen igazad van, és ezen az oldalon véleményt is lehet kinyílvánitani. És lehet véleményt pontozni.
erre én meg azt mondom , ha nem tetszik neki a válaszom, akkor ne vegye figyelmbe.
És akkor is szörnyű, hogy ezek a nőnemű egyedek, ennyit nem tudnak a szexről, de már űzik.
Veregessük hátba őket, hogy baj majd megtanulod, 4-5 abortusz, kis nemi betegség, netán aids, és már tapasztalt is leszel....
A helyesírás csak egy dolog volt....ebbe bele lehet kötni, a többi nem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!