Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szeretitek a punci illatát?

1. egy punci illata csak jó lehet. Sok csajom volt már, de mindegyiknek imádtam az illatát, meg az ízét...
2. Ne parázz, ha kicsit használt a puncid! Persze nem a Nefürggyéle esetre gondolok, de ha reggel hozzád bújik a szerelmed, ne idegesísd fel azzal, hogy te most kiviharzol hüvelyt öblíteni!
3. Régen teljesen más volt a higiénia, mégsem olvasunk egyetlen történeti doksit sem arról, hogy a nők büdösek lettek volna. A hüvelynek megvan a maga öntisztulási képessége.
4. Bár ma egyre divatosabb a szőrtelenített punci, a szőr hiánya miatt a hüvely fertőzésveszélye is megnő. Személy szerint én a szőrösért meg a szőrtelenért is élek-halok :))

ilyen hülye kérdést istenem.
nem, nem, utaljuk.
tüntesd el a puncid szagát, mert senki nem fog kinyalni.

ha megdughatlak, akkor igen.
-ReapeR-23/F

sry, 17:05 elsőnek szólt..
Reaper nem dughatsz meg .. -.- :D

most olyan kérdést tettél fel amire egyértelműen igen a válasz. szóval ezért gondoltam butyutának a kérdést.
de így bele gondolva biztos az EGO-dat akarod növelni:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!