Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik, ti szeretitek a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti szeretitek a punci illatát?

Figyelt kérdés
Persze a rendbentartott, tiszta és higiénikus puncira gondolok :D annak van egy természetes szaga, és kérdésem arra irányul hogy azt szeretitek-e?:)
2009. júl. 28. 16:56
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
91%
Megőrülök érte :D:P
2009. júl. 28. 16:59
 2/22 A kérdező kommentje:
helyes :D:) ha megtennétek, kort is írnátok a válasz mellé? köszi :)
2009. júl. 28. 17:03
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

1. egy punci illata csak jó lehet. Sok csajom volt már, de mindegyiknek imádtam az illatát, meg az ízét...

2. Ne parázz, ha kicsit használt a puncid! Persze nem a Nefürggyéle esetre gondolok, de ha reggel hozzád bújik a szerelmed, ne idegesísd fel azzal, hogy te most kiviharzol hüvelyt öblíteni!

3. Régen teljesen más volt a higiénia, mégsem olvasunk egyetlen történeti doksit sem arról, hogy a nők büdösek lettek volna. A hüvelynek megvan a maga öntisztulási képessége.

4. Bár ma egyre divatosabb a szőrtelenített punci, a szőr hiánya miatt a hüvely fertőzésveszélye is megnő. Személy szerint én a szőrösért meg a szőrtelenért is élek-halok :))

2009. júl. 28. 17:04
 4/22 anonim ***** válasza:
8%

ilyen hülye kérdést istenem.

nem, nem, utaljuk.

tüntesd el a puncid szagát, mert senki nem fog kinyalni.

2009. júl. 28. 17:05
 5/22 anonim ***** válasza:
29%

ha megdughatlak, akkor igen.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 28. 17:05
 6/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem az a kérdés, hogy szereti-e... olyan feromonokat termel ilyenkor, amitől tényleg meg lehet őrülni.
2009. júl. 28. 17:06
 7/22 A kérdező kommentje:
Szia, ha nem tetszik a kérdés, akkor nem is kell válaszolni, ilyen bunkó stílusban meg főleg nem. Asszem nem csináltam halálos őrültséget, vannak még 100szor bugyutább kérdések, na meg válaszok is.....
2009. júl. 28. 17:06
 8/22 A kérdező kommentje:

sry, 17:05 elsőnek szólt..

Reaper nem dughatsz meg .. -.- :D

2009. júl. 28. 17:07
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

most olyan kérdést tettél fel amire egyértelműen igen a válasz. szóval ezért gondoltam butyutának a kérdést.

de így bele gondolva biztos az EGO-dat akarod növelni:D

2009. júl. 28. 17:12
 10/22 A kérdező kommentje:
ezzel minden lány egoját növelitek vmennyire.. :D am meg nem ego növelésre használom az oldalt köszi :P
2009. júl. 28. 17:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!