Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak rossz az, ha szexuálisan felizgulnak van merevedésük a petting során, de nem ürítik ki a "tartalmat"?
Figyelt kérdés
Barátommal sokat pettingeltünk, ő jóval tapasztaltabb mint én szexualitás terén, van merevedése, de az ejakuláció nem történik meg sehova sem??? Mit csinál ilyenkor az ondóval? Visszatartja??? Több mint tíz alkalommal pettingeltünk eddig, de csak a legutolsó alkalommal történt egy kis baki, amikor is rám élvezett?? De addig mit csinált, hova élvezett?? Szégyellem tőle megkérdezni, annyit viszont elárult, hogy mivel nem volt közösüléás, fájtak másnap a heréi. Ez így műxik???2009. júl. 28. 16:47
1/8 anonim 

válasza:

Uhh.
Ez kb a világ legrosszabb dolga.
2/8 anonim 

válasza:

Egy fickóban is vannak erkölcsi gátak. Én is nagyon nehezen tudtam először belespriccelni a barátnőm szájába. A puncijába meg pláne, hiszen abból nem vártgyerek is lehet.
Ne félj, ha a fickódnak nagyon spriccelnie kellett, megoldotta magának a wcben.
A herék nem fájnak a visszatartástól, inkább attól, ha vad a szex, és megnyomódnak.
Egyébként a fickók jó része azzal spanolja a csajokat, hogy fáj nekik, ha nem jön ki az ondójuk. Ez csak duma.
Kérdés: Te elélveztél mind a 10 alkalommal?? Az is fontos ám! xD
3/8 anonim 

válasza:

Amikor nem jött ki ondó NEM élvezett el. Ezért fájtak a heréi, nem azért, mert nem volt közösülés.
4/8 anonim 

válasza:

ha sokáig húzod, fáj utánna.... nagyon.
a nők többsége nem hiszi el, de mivel pasi vagyok és volt már ilyenben részem, én tudom milyen érzés.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, szándékosan tartotta visssza magát, mert én még szűz vagyok, s nem akartam még magát az aktust. Ő már nagyon szeretné, de vár addig, míg én is felkészültnek érzem magam rá. Viszont fájdalmat tényleg nem szeretnék okozni neki, s sajnálom, hogy ő nem elégül ki az ilyen jellegű összebújások során. De én még nem érzem magam készen arra, hogy maga az aktus megtörténjen.
2009. júl. 28. 16:59
6/8 anonim 

válasza:

nálunk erre azt mondják, hogy megetetted vele a vakcsibét. vagy a srácnak vakcsibéje van :D ha az pasi felizgul, de nem elégítik ki, akkor biza fájnak utána a heréi... amugy ez tök normális dolog...
7/8 anonim 

válasza:

Miért tartja vissza? Nem értem...egy pasi tényleges aktus nélkül is elélvezhet, petting közben, nem tiltja meg semmi.
8/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van ... egy nálam sokkal tapasztaltabb sráccal. "az" még nem történt meg mert nem rég óta vagyunk együtt. De amikor pettingelünk felállnkei aztán max egy kicsit kijön belőle, de biztos h élvezi mert látszik rajta meg akarja csinálni. És előző barátomnál amikor elment akkor elötte így a számmal ugye éreztem h mostmár teljesen ott tart h elélvez. na és ez nála is így van . nem értem. lehet h kicsit hülyén írtam le, de örülök h mással is van ilyenxD meg hátha azóta neked már megoldódott és tudsz segíteni:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!