Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvez el a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvez el a barátnőm?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel hónapok óta együtt vagyunk. Általában 1 óráig pettingelünk, teljesen benedvesedik, azután csinálhatunk bármit (szex, orális, ujjazás) bármennyi ideig, bármilyen módon, nem jut orgazmushoz. Van valami tanácsotok? Sokaknál bevált módszerek?

Az biztos, hogy képes orgazmusra, mert önkielégítés során már többször átélte.

2009. júl. 28. 15:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Hozzátenném, hogy nagyon oda figyelek a csiklójára, orális közben gyakran maszírozom a nyelvemmel, nedves ujjakkal óvatosan dörzsölöm.

Az egész szexet nagyon élvezi, bármit csinálok liheg és nyög, de nem megy el.

2009. júl. 28. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

1. a lányok nem olyanok, mint a fiúk. Nem csak az eldurranásra koncentrálnak.

2. ne rohanj neki a csiklójának, mint bolond borjú az anyjának! HAGYD KI, amíg ő nem akarja, hogy foglalkozz vele!

3.Ne mondogasd neki, hogy mikor élvezel már el, mert esetleg az lesz a válasza egyszer, hogy egy béna f*sz vagy, akkor meg a te p,-öcsöd KÓKAd le, mint a Kókáé.

4. Ha mered, kérd meg, hogy simizze magának ELŐSZÖR a TESTÉT, aztán meg a punciját! Nézd meg, hogy csinálja, és tanuld meg! Ha azután se megy, nyald ki a konnektort!

2009. júl. 28. 16:08
 3/8 anonim válasza:
53%

Szia!

Nekem van egy olyan lány ismerősöm aki nem képes orgazmusra.. ő is élvezi a szexet de nem képes kielégülni... ne csak magadba keresd a hibát...

2009. júl. 28. 17:03
 4/8 anonim válasza:
100%
Rengeteg lány van, aki csak több év "gyakorlás" után jut el az orgazmusig. Egyszer csak, valahogy sikerül, és egy idő után könnyebben megy. Ez normális. De ezen kívül számos más oka lehet. Az első válaszadó tanácsait érdemes megfogadni. És ne stresszeld azzal, hogy miért nem tud elmenni, nehogy azt érezze, hogy ez elvárás! Ha majd összejön neki, azt úgyis észreveszed... ;-)
2009. júl. 28. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is lány vagyok, és én sem tudok szex közben elélvezni. Masztizással pár perc alatt a csúcson vagyok, de hiába, szex és orál közben nem megy. És masztival is csak csiklói orgazmusom van, hüvelyi még sosem volt.

Szerintem kérdezd meg a bnődet, hogy maszti közben hogyan megy el, kérd meg, hogy segítsen neked, mondja el mi esik jól neki stb.

2009. júl. 28. 17:19
 6/8 anonim válasza:
96%

én is egy lány vagyok és nem tudom ti mennyi ideje vagytok benne ebben a petting és sex témában de én a barátommal 1 hónapja feküdtem le és még nekem se volt hüvelyi orgazmusom...mikor ő csinálja nekem a dolgokat akk jó ézés meg minden de nem tudok elmenni...mond meg a barátnődnek h ne görcsöljön semmin csak élvezze a helyzetet h jó neki és kapcsolja ki az agyát nehéz lesz ha azon jár az agya h mikor megy már el?!...tudom hisz én is ezt élem csak én valahogy nem tudom kikapcsolni az agyam..mind 1 nem rólam van szó segíts neki kérdezd tőle télleg h mi a jó neki és légy kicsit megértő vele és ne nagyon hánytorgazsd fel neki ezt...

ez az én meglátásom:D

2009. júl. 30. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
ne steszeld magad nekem a csajom elég ha csak elkezdem az ujaimal izgatni a csikloját és már a csucson van a hüvelyi orgazmusnál meg megsükeltültem már igy értitek hamar elmegy és a csucson van és ez sem ojan jo amig én csak 1xer megyek el 6-7 ora alat ő meg pár percenként elmegy egy aktus alat 1xer számolni keztem 77xer ment el és 3 napig alig halotam akármit is:)
2009. szept. 7. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ha szex közben nem törekszel az orgazmusra, akkor sikerül. Nekem így sikerült: 3-szor csináltuk egymás után, kisebb szünetekkel az egyes menetek között. Az első kettőnél nem volt orgazmusom, de nagyon jók voltak. A 3-at először nem is akartam, de a barátomnak sikerült felizgatnia :) Én voltam felül, rajta feküdtem, és így dörzsöltem magam hozzá miközben mozogtam. Szuper érzés volt, főleg hogy nekem sem ment addig.
2009. szept. 7. 19:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!