Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex pappal?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 15:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
A Biblia sehol nem írja elő a papok nőtlenségét. Pappal, vagy nős fickóval, vagy pláne azonos neművel szexelni azért nem érdemes, mert úgy sincs nagy jövője a dolognak. Ha mégis összejönnél egy katolikus pappal, az elsősorban neki szívás, mert kellemetlenségei adódhatnak, ha kiderül a kapcsolat. Egyébként a papokba nagyon sokan szerelmesek, mert elérhetetlennek tűnnek, és a plátói szerelem nagyon izgi :)
2009. júl. 28. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

az itteni pap simán van nőkkel -.-

a kapott pénzből vesz minél jobb kocsikat és nem egyszer mondtak róla olyat,h. lesz*pta őt egy asszony o__O

2009. júl. 28. 16:49
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

"a kapott pénzből vesz minél jobb kocsikat és nem egyszer mondtak róla olyat,h. lesz*pta őt egy asszony"

te nagyon hülye!

szerinted az asszonyok azért fizetnek a papnak, hogy leszophassák őket?? És a pap ebből vesz kocsikat??

Hol élsz te? Izra*elben?

Nem kell minden pletykát elhinni!

2009. júl. 28. 18:32
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Pár évvel ezelőtt egy kis városban laktam, és legendák keringtek a huszon vége felé járó papról, mivel Ő volt a legnagyobb arc állandó vendék a helyi legnépszerűbb szórakozóhelyen... :D Barátnője is volt... Jah, és katolikus! Sajna 1 év után "áthelyezték" máshova...
2009. júl. 28. 22:41
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Egy barátomat pappal csalta meg a felesége. El is váltak...
2009. júl. 29. 00:44
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk épp most derült ki hogy a katolikus papnak van nője és gyereke is,abban hibázott hogy ide hozta őket és vele éltek,kiderült és a papot ki tették,soha nem lehet többé pap!
2009. szept. 16. 18:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nálunk anno ilyen papa tartotta volna a hittanórát mint az egyik kommentelő :D akkor nem szöktem volna el :D:D:D:D

egyébként nem akarok most offolni de komoly filozófiai problémáim támadtak a vallással kapcsolatban :O noés az apácákkal mi a helyzet? :P :D

2009. szept. 16. 19:08
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
A papok a ministránsfiúkat szeretik.
2009. szept. 16. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Pap nem kéne, nade két nagymellű apáca!... ;)
2010. febr. 1. 22:21
 20/23 anonim válasza:
57%
Nekem volt már testi kapcsolatom 2x pappal, de akkor még kispap volt, és felszentelés előtt állt. Nagyon, de nagyon jó volt, úgy lelkileg, mint testileg!!! Kedves, türelmes, érzéki. Aztán felszentelték, én férjhez mentem, gyerek is van, de még mindig szeretem őt.Bár nem láttam azóta, 3 éve. Persze levelezünk még mindig,és ahogy írta, ő is szívesen megismételné azt a két nyári alkalmat. Azt hiszem mély nyomot hagyott mindkettőnkben pedig nem volt sok alkalom, de ha visszagondolok, még mindig érzem a bőrének selymességét, az illatát, a csókjait,és azokat az érzéseket amiket felindított bennem.
2010. febr. 4. 15:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!