Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gazdagabb pasikkal jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdagabb pasikkal jobb a szex. Ez igaz?

Figyelt kérdés

Interneten olvastam egy cikket erről. Ti mit gondoltok? [link]

Mellesleg az exem "szegény" volt, vele nem volt jó a szex, a mostani párom jóval tehetősebb, vele a szex is jobb.

2009. júl. 28. 14:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

14:56-os!

Ha nem tudsz kulturáltan válaszolni, inkább ne is válaszolj.

"Ti mit gondoltok?" az igazi kérdés...

2009. júl. 28. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem próbáld meg Draskovics Pókharapó miniszter úrral! Az olyan gazdag, hogy két jacuzzira állít egy harmadikat, abban élvezkedik! Garantált élvezet!
2009. júl. 28. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok én senkivel próbálkozni, csak kérdeztem, hogy ti mit gondoltok erről.
2009. júl. 28. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Az a véleményem,hogy a média mindig is hülyeséggel súlykolta az emberek agyát ,és a hülyék hiszik csak el ezeket.

És szerintem hülyeség ez is. Akik túl anyagiasak (persze nem minden gazdag ember az) azoknak valami hiányzik belülről (a pénzzel akarják ellensúlyozni) ,szóval ebből adódóan nem is lesz vele a legjobb SZERINTEM.

2009. júl. 28. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Hat ha a gazdagabb pasiknak tobb partneruk van akkor igen.
2009. júl. 28. 18:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy elhiszem, de nem tartom akkora baromságnak.
2009. júl. 28. 18:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!