Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? Miért állok itthon magamban gumiban, szex közben miért lankadok le a gumitól?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, van egy ugyancsak 18 éves barátnőm.
A kérdésem az lenne: mitől van az hogy ha barátnőmmel a szexhez érünk felhúzok egy gumit akkor előbb-utóbb lelankadok, és emiatt abba kell hagyjuk a szexet.
De ha például itthon magamnak maszturbálok, gumival akkor tök jól bírom és a gumi felhelyezése után sem veszítek a "magasságomból"
Ennek mi az oka?
2009. júl. 28. 00:44
1/5 anonim 

válasza:

csá csá :) itt már pszihológia bajok lehtnek... ne érts félre... mióta jártok? lehet nem ismerted még meg rendesen és ezért... lehet neked valahol ciki előtte mesztelenkednek vagy ilyesmi... szerintem ez az :)
2/5 A kérdező kommentje:
a-a, 10 hónaposak vagyunk, nincs semmi szégyen, simán levetközünk egymás előtt
2009. júl. 28. 01:00
3/5 Naga_Chevalier 

válasza:

Semmi baj. MÉG!
Qrvagyorsan keress fek egy szexuálpszihológust a nődet meg vigasztald ahogy csak tudod hogy ez télleg nem az ő hibája!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
4/5 anonim 

válasza:

Sztem cikinek tartod a gumit,h látja a barátnőd.
5/5 anonim 

válasza:

Az is lehet hogy nem érzed rendesen a barátnődet a gumiban és így nem kapja a farkad az érzést ami kell neki és így idővel lelohad.Ugyan nem tudom milyen gumit használtok,de az ultra vékony a legjobb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!