Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok úgy masztizni, hogy nem lehet észrevenni?
Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni, csak még nem akarom, hogy tudják, szereintetek hol nem lehet észrevenni a nyomokat?És tudtok valami tanácsot adni, hogy hogyan tudja egy fiú csinálni?
16/F
2009. júl. 27. 18:50
1/14 anonim 

válasza:

Este az ágyban, vagy a fürdőben. Egy pézsébe lőjj vagy a WC-be, és nincsenek nyomok.
3/14 anonim 

válasza:

:O Milyen hülye kérdés ez, már bocs... Becsukod a szobád ajtaját + használsz zsepit. De ez alap szerintem. Mégis mit lehetne észrevenni??
19/L
4/14 anonim 

válasza:

szerintem ne csináld. látszik a férfin, hogy mikor ejakulált utoljára. szóval észrevétlenül nem lehet.
5/14 anonim 

válasza:

hágj meg egy nagy plüss állatott. az nem feltűnő hogy fel le mozgatod az ágyékodon...
6/14 anonim 

válasza:

Csináld!!!
16 évesen szinte biztosak benne hogy csinálod... Mindenki csinálja ez nem gázos!!
És külömben is nem mindegy hogy tudják vcagy nem a lényeg hogy jó
16L
7/14 anonim 

válasza:

pl amikor nincs otthon senki, vagy csukd be a szobád ajtaját (ha van), ha félsz a hangoktól, tegyél be zenét, ilyesmik.
8/14 anonim 

válasza:

Ez a zsepis dolog, szerintem annyira gáz...
9/14 anonim 

válasza:

Gáz, nem gáz, hova lője, talán a konnektorba?:D
10/14 anonim 

válasza:

milyen nyomokat? a g*ci nem hagy nyomot... úgy csináld, hogy legyen nálad zsepi. élvezz a kezedbe, ha végeztél dugd be a csap alá. (de jobb, ha lezuhanyozol.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!