Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek kéne "betennie" a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kéne "betennie" a férfi péniszét a hüvelybe? A nőnek vagy a férfinek?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy egyszer elgondolkoztunk a barátommal, -mikor kicsit nehézkesen ment, mert nem voltam elég nedves, de nagyon akartuk- hogy amúgy ezt kinek kéne. Valahogy nekem se nagyon sikerült, és neki se, persze végül összejött, csak... Szóval lehet, hogy ez kínos, vagy hülyeség, de én is kiváncsi vagyok, hogy kinél ki szokta, vagy értitek...
2008. máj. 13. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Wow....micsoda egy kerdes....

Hat szerintem a "korral" eljon az a pont, amikor mar magatol jon minden. Nincs torveny es ha nem is megy egyaltalan nem kinos!!!!! Egyebkent meg ha nem is nedvesedszolyan konnyen azert aljatszhat a kukijaval a "bejaratnal" es kedvet (nedvet) kapsz te is hamarabb a dologhoz. Vagy akar te is jatszhatsz a kukijaval a bejaratnel es amikor erzed, csusszanhat.

Nallunk nincs torveny. Mindig valamelyikonk a dominans, ahogy aznap abban a percben eppen erezzuk.

2008. máj. 13. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök mindegy, nálunk mikor hogy :)

De most hogy így elgondolkodtam rajta, szerintem inkább a pasinak :)

2008. máj. 13. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nálunk én szoktam (lány). Nekünk így jön ki:)(vagyis be:):)
2008. máj. 13. 21:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokat! :)
2008. máj. 13. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:
i*
2008. máj. 13. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
A fiúknak izgibb látvány ha a nő csinálja.Én is így bírom.Amúgy meg használjatok síkosítót: www.diamondsexshop.hu
2008. máj. 13. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Senkinek! Mindig magától kell bemennie!
2008. máj. 14. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs szabály, mindketten segíthettek. Elsőre a férfi szokta megpróbálni, és ha nem megy, segít a nő, mert ő mégiscsak jobban érzi, hova kellene mennie.

És igen, a sikosítót mindenképp ajánlom ilyen esetekben én is, mert sérülés lesz a vége.

Szóval teljsen mindegy, ezen nem kell fennakadni. Nagyobb gondotok sose legyen:-)

2008. máj. 14. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is úgy léne hogyha a férfi háton van és a nő ugrál egy kicsit vagy nemtudom.Valami ilyesmi
2008. máj. 15. 12:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2008. máj. 15. 21:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!