Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Khrhmm-kategória: Hogyan lehet tágítani a végbélnyíláson anális szex előtt?

igaz én lány vagyok,de rendszeresen szoktunk análisan szeretkezni a párommal.először is ne bele a közepébe,hanem csak izgasson fel rendesen,majd először 1 ujjal,majd utána 2 vagy több ujjal tágítson ki,és persze hatoljon minél mélyebbre.inkább csináljátok tovább hogy alaposan ellazulj,és kitágulj,majd próbálkozzatok a behatolással szépen lassan fokozatosan.ha fáj inkább húzza visszább,de ne húzza ki egyből,hanem várjon egy picit,majd lassan kezdjen el finoman újra mozogni,de ha akkor is fáj akkor próbáljon meg újra az ujjaival tágítani. ja persze a síkosítót ne felejtsétek el,használjatok belőle bőven.ja és lazulj el rendesen.
remélem tudtam segíteni.
jo szorakozást.

Női prosztata is van ám !! felvilágosítatlan tuskó!
Ettöl függetlenül lehet, hogy meleg mert azt nemírja, de akkor is mivan hogyha meleg??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!