Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemreg oszejottem a baratommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemreg oszejottem a baratommal es a multkor fogdosni kezdte a nemi szervem de csak ruhan keresztul meg simogata ott alul es olyan jo erzes volt. Meg sosem ereztem mintha bizsergett volna ott alul de anyira jo volt. Mi volt ez?

Figyelt kérdés
Lehet hulye vagyok? De szerintetek mi lehetett ez?
2008. máj. 13. 16:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, csak fogalmad sincs a szexről. Nem tudom hány éves lehetsz. Kérj megy egy tapasztalt nőt, hogy magyarázza el, hogy működnek a dolgok.
2008. máj. 13. 16:44
 2/19 A kérdező kommentje:
De nincs senki akihez olyan kozel alok hogy beszeljek vele a baratnoim nem tudnak nekem erre valaszt adni anyukammal nem vagyok olyan viszonyban massal meg nem nekem az a kerdesem hogy mi ez amit ereztem?
2008. máj. 13. 16:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Korai még ez neked, ha nem tudod, mi ez. Ha nem anyukáddal, legalább a bartoddal beszéljetek róla, de ne engedd, hogy olyanokat csináljon, amit te nem akarsz. Hány éves vagy?
2008. máj. 13. 16:58
 4/19 A kérdező kommentje:
En szegyelem ezt a baratomal beszelni mit fog rolam gondolni hogy 14 evesen ezt nem tudom?!Legyszi irjatok mar le hogy mi volt ez!kerlek!
2008. máj. 13. 17:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző hozzászólónak: ha még nem érzett olyat honnan tudja hogy mit érzett???-kortól függetlenül... Én 17 éves voltam mikor előszőr találkoztam ezzel az érzéssel, és bár tudtam körülbelül mit "érzek" mégis utána jöttem rá még jobban...

Amit érzel, az annak köszönhető hogy ott sok kis "pont" van ami érzékeny, és jól esik ha simogatják...nem nem vagy hülye, természetes, ha OTT jól esik

2008. máj. 13. 17:05
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy meg ha NEMRÉG jöttetek össze hogy engedsz ilyeneket a barátodnak???? - nem elitéllek, csak kérdezem... amúgy meg vigyázz ha ennyire nem vagy témában, mert a gólya hamar jön...
2008. máj. 13. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy ha még nem érezte, honnan tudná, mi ez, de ebben a korban ezt elítélem. Nem tudom, hány éves a barátod, de ha a te korodbeli, lassítsatok. Valószínüleg vonzódik hozzád és kíván téged, ezért nyult oda neked és ez téged felizgatott, akkor is ha nem tudtad, mi ez. Amugy nekem soha senki nem beszélt erről, csak akkor kezdtem engedni az első komolyabb barátomnak, amikor már érett voltam hozzá és fel birtam fogni, mi is ez és ez jóval 14 felett volt.
2008. máj. 13. 17:12
 8/19 A kérdező kommentje:
A baratom 16 es nem akar velem lefekudni es en sem vele nyugi nem fogunk semmi roszat csinalni!Koszi a valaszokat!
2008. máj. 13. 17:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
oké oké:) mi csak segiteni próbálunk és (jó) tanácsokat adni:) vigyázzatok egymásra, és lassirsatok, ráértek még, nem hajt a tatár...
2008. máj. 13. 17:30
 10/19 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy jo tanacsokat attok es megfogadom.De mi mar mikor oszejottunk megbeszeltuk hogy akkor fexunk le egymassal amikor 16 eves leszek es addig meg van 2 ev!2 honapja vagyunk egyutt!Koszi szepen hogy valaszoltatok!
2008. máj. 13. 17:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!