Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerelemből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelemből szakítani, vagy megoldást keresni? Infó lent.

Figyelt kérdés
Barátnőm 18 L, 1 év járás után adta meg magát, nem volt jó az első, talán nem volt még felkészülve, vártam. Addig petting, de az az 1év előtt is volt. Most 1év 5 hónapja járunk de még most se jó a sex, mind ketten elvagyunk keseredve, ő magát és éni is magamat hibáztatom. Az előző barátnőmmel sose volt semmi gondom a sexel, jó volt,de vele sehogy se megy . Valami megoldás kellene? Vagy jobb lenne külön folytatni?
2009. júl. 27. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nála van a hiba, valami lelki gondja lehet amiért nem tudja magát elengedni. Azok a nők akik élvezik a szexet, annyira élvezik amennyire tisztában vannak magukkal és van önbizalmuk.. legalábbis én így látom.

Tartósan nem működhet a dolog ugyhogy ha nem változik semmi előbb utóbb vége lesz ennek, az biztos. A kérdés csak az hogy ezt el tudod-e fogadni most, vagy reménykedsz abban hogy változik még valami.

2009. júl. 27. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
ííí hát necces, én inkább megoldást keresnék, és ha szereted a lányt akk semmiképp sem szakitsatok! nem értem mi nem lehet jó a szexben nektek, ezért konkrét tanácsot nemtok adni, de sztem bizt javitható a helyzet!:) fiatal még a lány, 18 évesen énsem éreztem magam elég érettnek, sztem légy hozzá türelmes, ha ugyérzed megéri neked!
2009. júl. 27. 07:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szereted,ő is szeret,akkor ne szakítsatok. Mindig van megoldás,csak van hogy nagyon lelkesen kell keresni! :)

Sok sikert!

2009. júl. 27. 12:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!