Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem egyenes a péniszem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem egyenes a péniszem? Egy 20 éves srác

Figyelt kérdés

balra tök ferde

na meg hamar felál

még ha nem kell akkor is

2009. júl. 27. 04:21
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nálad ez a normális, de az is lehet, hogy valami gond van! Ha bármi rendelleneset észlelnél (ezen kívül), akkor mindenképp menj el urológushoz, biztos ami biztos!
2009. júl. 27. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem se egyenes, hát aztán. Amíg nem szól érte senki ne foglalkozz vele.
2009. júl. 27. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Elég sok srácnak nem egyenes teljesen, ennek anatómiai okai vannak, nem tudod kiegyenesíteni úgymond :)

erre egy urológus kollegám azt szokta mondani, hogy max nem mész farok-szépségversenyre, de amúgy egyéb gond nincs vele (hosszú az oka, de a barlangostestek a j és b oldalon nem egyformán fejlődnek és amikor vérrel telítődik akkor emiatt ferde lesz (vagy görbe)

2009. júl. 27. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:

sz*rd le... ha ugyanúgy mükszik, akkor nem tök mindegy... engem nem zavarna:D

16/L

2009. júl. 27. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális. Emiatt ne aggódj! Engem se zavarna. :)

22/L

2009. júl. 27. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Páromé is ferde,de szex közben egyáltalán nem zavar.Az,hogy mindig áll annak meg örülj,akkor kezdj el aggodni ha majd nem akar felálni.Valoszinü benned nagyobb a szexuális vágy és hamar gerjedsz.Szerintem ez jó:)
2009. júl. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!