Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék olyan pasit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan pasit, aki megtanít csókolózni?

Figyelt kérdés
20éves vagyok,voltam már pasival is,de még sosem csókolóztam. :( Tudom,ez nagyon gáz,ezért is szeretnék megtanulni egy idegentől,mert akkor nem kell égnem,ha szerelmes leszek valakibe,hogy még nem tudok csókolózni.
2009. júl. 27. 01:19
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól nézel ki, akkor simán találsz olyat, aki megtanít. Én is akár:D. Ha kevésbé jól, akkor is akad jelentkező.
2009. júl. 27. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Merre laksz?:) Megtanítalak, ha annyira hajt a vágy...:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 27. 02:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak csinaltad de semmi csok? Eleg gaz lehetett neked :D
2009. júl. 27. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Hidd el csokolozni azzal jo igazán, akit szeretsz, és ha azzal csokolozol, akivel szeretitek egymást, akkor nem leszel rossz benne, mert az jön magátol

De ha mindenképp szeretnél előtte "megtanulni", akkor menj fel chatre lesz elég jelentkező, és megbeszéltek egy randit

2009. júl. 27. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ez hülyeség,hogy keress valakit,aki megtanít.

Ha majd szerelmes leszel,és viszontszeretnek,akkor a barátod szívesen megtanít majd. Különben is az első egypár csókot csak a pasik szokták vezetni,így a lányoknak alapból könnyebb a helyzet. A lényeg hogy mondd el neki majd ha lesz valaki,hogy mi a helyzet...

Amúgy a lányoknak jobban szokott menni az első csók,mint ha fiúról lenne szó. Ezt gyakorlat nélkül mi jobban űzzük,mint a fiúk gyakorlat nélkül.

2009. júl. 27. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem a csókolózást nem igazán kell tanulnod nem kell be nyögni a pasidnak hogy nem tudsz meg ilyenek azt csinálod amit ö és kész ez híd el simán menni fog nem kell ahoz olyat keresned aki csókolózni tanít

de ha ragaszkodsz hozzá hát tedd így

2009. júl. 27. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok tul szép sajna. :( Eddig minden pasinak azt mondtam,hogy nem szertek csókolózni,nem mertem megmondani,hogy nem tudok. Nekem biztos,hogy nem menne. Am lehet,hogy azért nem élvezem a sexet sem,mert nem csókolózunk közbe?
2009. júl. 27. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

bakker. szét_k.ratod magad, de csók nem megy. szar_ra építesz várat...

csináljad...

ha lesz "igazi" pasid , PÁROD akkor ő megtanit. eddig csk k.rválkodni tanultál...

2009. júl. 27. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

ja én meg is duglak ha az kell.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 28. 13:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!