Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan pasit, aki megtanít csókolózni?

Merre laksz?:) Megtanítalak, ha annyira hajt a vágy...:)
-ReapeR-23/F

Hidd el csokolozni azzal jo igazán, akit szeretsz, és ha azzal csokolozol, akivel szeretitek egymást, akkor nem leszel rossz benne, mert az jön magátol
De ha mindenképp szeretnél előtte "megtanulni", akkor menj fel chatre lesz elég jelentkező, és megbeszéltek egy randit

Szerintem ez hülyeség,hogy keress valakit,aki megtanít.
Ha majd szerelmes leszel,és viszontszeretnek,akkor a barátod szívesen megtanít majd. Különben is az első egypár csókot csak a pasik szokták vezetni,így a lányoknak alapból könnyebb a helyzet. A lényeg hogy mondd el neki majd ha lesz valaki,hogy mi a helyzet...
Amúgy a lányoknak jobban szokott menni az első csók,mint ha fiúról lenne szó. Ezt gyakorlat nélkül mi jobban űzzük,mint a fiúk gyakorlat nélkül.

szerintem a csókolózást nem igazán kell tanulnod nem kell be nyögni a pasidnak hogy nem tudsz meg ilyenek azt csinálod amit ö és kész ez híd el simán menni fog nem kell ahoz olyat keresned aki csókolózni tanít
de ha ragaszkodsz hozzá hát tedd így

bakker. szét_k.ratod magad, de csók nem megy. szar_ra építesz várat...
csináljad...
ha lesz "igazi" pasid , PÁROD akkor ő megtanit. eddig csk k.rválkodni tanultál...

ja én meg is duglak ha az kell.
-ReapeR-23/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!