Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az első sex mennyi ideig tartott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első sex mennyi ideig tartott?

Figyelt kérdés
Fiúk, nálatok az első szex mennyi ideig tartott? Lányok, mikor szűz fiúval csináltátok, az hány perces/órás volt?
2009. júl. 26. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem kb.15perc

17/F

2009. júl. 26. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A fiú szűz volt én már nem, így kb 2 perc volt előjátékkal együtt.Betette és el is ment az első tolásra.Ezt hívják korai magömlésnek???
2009. júl. 26. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Huuu... nekem elsőre is volt vagy fél óra mire elmentem.Sztem próbáljon egy kicsit másdolgokra gondolni közbe akkor tuti nemmegy el.
2009. júl. 26. 23:39
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyent hívják gyorstüzelőnek...:)
2009. júl. 26. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
mind2en szüzek voltun. 3 óra.:)
2009. júl. 26. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:

kb.16 perc volt.

Amikor kezdtem volna élvezni akkor ment el. :-P

Úgy hogy nem volt túl jó. :-(

2009. júl. 27. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Faterom azt tanácsolta, hogy ha arra kerülne a sor, akkor először jó sokáig izgassam a lányt kézzel,szájjal és mikor már majdnem elmegy akkor tegyem be... mivelhogy még nem csináltam ezért valószínű, hogy először elmegyek mint a nyúl :D

ez mennyire igaz? mert szerintem van azért benne valami :D

2009. júl. 27. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Én első alkalomkor elégé ittas állapotba voltam... így nem is nagyon akart felállni, jó sok dolga volt vele a csajnak, de aztán meg 1.5 órán át lovagolt rajtam mire elmentem, amúgy nem valami szép emlék mert azon a bulin ismertem meg a csajt aki egyébként nem is az én esetem volt csak hát a sok alkohol... ekkor voltam 16 éves csaj meg 18 és eset után nem is láttam soha többet.

23F

2009. júl. 27. 03:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Elsőre kb 1 percig tartott, de a csaj észre sem vette és megállás nélkül még egy órát nyüstölt. Tré volt.
2009. júl. 27. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:

1.5 ora :)

Orgazmikos elmenyekben vettem reszt :) 16/l

2009. júl. 28. 22:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!