Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlen ez lesz belőle?
Figyelt kérdés
Ha a barátommal lefekszek és ugy érzem mintha pisilni kéne akk az feltétlen ilyen spriccelős orgazmusba vált át? eddig még nem sikerült elmennem sehogy mert nem tom kellő képpen ellazítani magam...2009. júl. 26. 22:27
1/6 anonim válasza:
nem feltétlenül! eléggé kevesen tudnak úgy élvezni, pláne ha fiatal! pisilési ingered lehet attól h amikor behatol és ki-be jár, akkor ingerli a húgyhólyagodat is! ekkor szólj neki, ez nem ciki! kimész és neked is jobb lesz!
Sikerülni fog az orgazmus is csak ne akard annyira és tényleg próbálj lazítani!
19/L
2/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm :)
2009. júl. 26. 22:33
3/6 anonim válasza:
szex közben nem lehet bepisilni. nem tudsz:D
4/6 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem h betudok-e pisilni vagy sem...
2009. júl. 26. 22:50
5/6 anonim válasza:
A barátnőmnek meg mindig utána van pisilhetnéke :P
6/6 anonim válasza:
nekem is szex után van mindig :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!