Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már valaki olyan helyzetben, hogy ő többször szeretett volna szeretkezni, mint a párja. Hogyan oldottátok meg hosszú távon?
Nagyon szeretem a páromat, csak az a baj hogy én többször szeretném Vele, de Ő azt mondja nincs mindig kedve hozzá. Az a furcsa hogy én vagyok a lány. Lányok is, fiúk is írhatnak, mi a teendő ilyenkor , hogyan oldjátok meg, esetleg nekem valami tanács, hogy hogyan próbáljam ne mindjárt felkapni a vizet, ha ő nem akarja?
köszi szépen a válaszokat
hacsak nincs vmi baja( teleette magát,melobol nemrég jött,és még azon agyal) és mégsincs magátol kedve,akkor egyszerüen rámászok,bekapom neki,és ha már áll,onnantol ugysincs visszaút:D hosszutávon is müködik...
ha fáradt,akkor én vagyok felül,lehet ösztönözni
22/L
Van, hogy nem bírok annyit, amennyit a barátnőm bírna. Van, hogy én megyek a végtelenségig, csak ő nem bírja. Van, hogy nekem nem sikerül az orgazmusig jutnom, van, hogy neki nem megy. Van, amikor mindketten elégedettek vagyunk vele.
A szex mindig más, és ha kölcsönösen ki van elégítve mind a két fél, akkor nem lehet ez probléma.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!