Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány percig maszturbálsz?
lehet órában is írni. filmre, vagy fantáziádra bízod? egyedül csinálod, vagy pároddal is szoktad?
nemet írjatok, esetleg életkort is lehet.
Elektromos fogkefével szoktam,mert rezeg... :-) Attól függ hogy mennyi időm van. Van hogy 5 perc,de van hogy elnyújtom...
L/16
Van még aki próblta már elektromos fogkefével?
Nagyon sokszor egy nap, van, hogy egymás után is többször, 2 perc és több óra között, és persze, ha magam vagyok. A párommal egymást kényeztetjük, ő ritkán hajlandó magát kényeztetni előttem, kicsit szégyenli.
23/L
általában nappal elsietem 2-5 perc , váltakozó , és mindig vmi filmre ... de amikor nappal maszturbáltam akkor este is egyszer akkor viszont a lehető legtovább nyújtva (hogy ne mennyen rá a nappalira az egészségem) de ha erre időt kéne mondanom akkor 20-25 perc , és este már fantáziára bízom a dolgot (ha filmre menne este akkor 20 percig tuti nem bírnám ) jah meg ha reggel megkívánom akkor reggelis nyújtva . a lényeg nálam hogy napközben mindig gyorsan lezavarom , egyedül akkor nem amikor még mindenki alszik.
15/F
Ált. vmi filmre, kb 2-5 perc alatt végzek magammal.
21/L
Én eléggé el szoktam nyújtani a dolgot. Általában 1 óra, de szokott 2-3 óra is lenni. Én közben internetezni szoktam.
Vagy videók közt válogatok (pl.: [link]
vagy társkeresőkön keresgélek.. Szóval az időnek lehet hogy részben a válogatáshoz is köze van, mert szeretem minnél inkább végignézni a dolgokat, és ha vége akkor az ilyen jellegű internetezést is befejezem.
(F/23)
Ha nagyon kanos vagyok, akkor pár perc, de átlagban fél óra.
15/F
00:02-es vagyok. A kérdezőnek is válaszolnia kéne nem? :P
Válasz, kor, és nem... :)
(23/F)
KG
én kb fél ora alatt intézem el a dolgot de volt már hogy 10 perc ben megállt:) kb heti 2 alkalommal ha nincs nő az életemben:)
F/17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!