Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiverni a pasimnak?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogyha sokáig csinálom és gyorsan még akkor sem igazán sikerül neki elmennie, csak akkor, hogyha a végén egy kicsikét még rásegít magának.. akkor 100-as az orgazmus.. de nekem még 1x nem sikerült. (igaz, eddig csak 2x csináltam). Mindig azt mondja nekem, hogy ő olyan aki kicsit nehezebben jut el a csúcsra, de ha magának csinálná 5 perc alatt kész lenne. Miért? Túl kezdő lennék?
2008. máj. 12. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg masszírozhatod a golyóit, de csak finoman.

Vagy szájjal is csinálhatod!

2008. máj. 12. 20:56
 2/15 A kérdező kommentje:
szájjal még nem szeretném... majd késöbb...
2008. máj. 12. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
egy jo tipp! azt mondjak a makk korul a legerzekenyebb ;) en sokat vagyok a korul is elegge kivan tole es nem nehez elmennie
2008. máj. 12. 21:10
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm. amúgy célszerű benyálazni a kezet/ujja(ka)t?
2008. máj. 12. 21:50
 5/15 anonim válasza:
5%
szajjal mert nem szeretned most mi bajod lesz tole ha nemakarod leszopni akkor nmeis szereted sok csaj utalja megis megcsinalja a baratjanak es te ? fogyatekos vagy en mar kidobtalak volna a gecibe menny mar a picsaba! biztos h veled van a baj h nemtudod neki kiverni mert BENA vagy ez van fogadd el
2008. máj. 12. 22:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
az előzőnek üzenem h menjen haza a bunkóságaival... nem it kell levezetned a feszültségedet... a kérdezőnek: pl az én barátnőmmel is ez volt sztem az a baj h nem jó felől közelíted meg a dolgot (értsd szó szerint:D) mert ha belegondolsz ha szeből csinálod neki akkor az pont elentétes ahoz képest amit megszokott (a saját kezét) tehát én nagyon tudom ajánlani a 69et. nekünk bejött és nagyon jó volt mindkettőnknek. Ha ezt még túl korainak érzed akkor úgy próbáld h ugyanúgy vagy mint 69ben csak nem teszed át a feje felett a lábad. remélem értehtő voltam... jah és hajrá menni fog az ne ad fel pusz (17 old srác)
2008. máj. 12. 22:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is: nem ráncigálni kell! Arra gondolj, hogy benned hogyan mozogna. A másik pedig: ha túl sokáig csinálod, akkor esetleg elfárad, kissé érzéketlen lesz.

Az természetes, ha neked lassabban megy: nem érzed őt, ahogy ő érzi magát. Mondd meg neki, hogy mutassa ki jobban, éppen mennyire tetszik neki...

A sebességnél nem mindig a gyors jó: változik, hogy mikor milyet szeretne. Ugyanígy az erő is...

Végül: lehet száraz, vagy nedves - de félig nedvesen nem jó. Akkor nedvesítsd egy kicsit, vagy használj síkosítót.

2008. máj. 12. 23:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem se így lesz a jó.

Szóval, először is, úgy kezd, hogy csak simogatod a pénisze körüli területet... a combja belső felét... a hasát.. simogasd lágyan, gyengéden, de ne érj hozzá a farkához. Csókolgasd közbe a fülénél, a szája körül.. Magyarul kínozd egy kicsit.

Mikor már látod rajta, hogy garantáltan nem bírja, szorítsd meg a farkát, és kezd el lassan fel-le ... de tényleg lassan, mert hidd el, hogy ettől sokkal jobban kikészül! :)

Utána csinálhatod azt is, hogy végighúzod óvatosan és érzékien a körmöd vagy az ujjad végét a péniszén függőlegesen, sokszor, de ismételgesd néha. Közbe pedig "verheted", a golyóit is néha megszoríthatod.. és ez így tuti befutó. Amúgy nem kell ahhoz maximálisan szájjal kielégíteni.. elég ha néha (kb. az egész alatt 3x) hozzáérsz egy picit a nyelveddel a makkhoz. Már az se OLYAN rossz! :) Sőt.

Mindent bele, remélem segítettem!

És ha még így se megy, akkor kérd meg, hogy egy picit irányítson..

2008. máj. 13. 08:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én pasim nem szereti, ha "száraz", úgyhogy mi be szoktuk vetni a babaolajat is, úgy sokkal gyorsabban elélvez (vagy az is jó lehet, ha benyálazod a kezedet-ha még nem szeretnéd orálisan).
2008. máj. 13. 11:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Sokat segítettetek :)
2008. máj. 13. 16:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!