Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar? Visszakéne fognom magam?
Figyelt kérdés
Zavar titeket ha a barátnőtök hangosan nyög és sikongat?A barátom még nem mondta de utalt rá ,hogy csöndesebben.Ezekszerint ez ciki? mit tudok ellene tenni??2009. júl. 25. 22:05
1/9 anonim válasza:
nemtom engem izgat, de őt lehet hogy zavarja kicsit, viszont ha visszafogod magad akkor lehet h nem fogod élvezni sem:S am meg annyit lehet tenni ellene ha a legjobb megoldást keresed hogy amikor érzed hogy mindjárt szétvet a gyönyör akkor szólsz neki h csókoljon meg:)így nem tudsz nyögni mert foglalt a szád:)volt egyszer egy hangosabb barátnőm és vele is ezt beszéltük meg és alkalmaztuk, nekem bevált:);)
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki,hagy hallják az emberek hátha ők is kedvet kapnak hozzá,ne fogd vissza magad:)
3/9 anonim válasza:
Ha csak Ti ketten vagytok a házban akkor szerintem csak nyugodtan...:) De ha mások is vannak akkor azért halkabban;)
4/9 anonim válasza:
Azért attól függ, hogy hol vagytok. Ha a melletettek lévő szobában a szülei alszanak, vagy a kistesója stb..., akkor tényleg lehet zavaró. De más esetben nem.
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy fiunak jólesik ha lehet hallani h a lánynak jó:) Mert ilyenkor a fiu tudja h ügyes,jólesik a lánynak.Persze ha nem egyedül vagytok akkor télleg jó a csókos módszer:) de ha ketten vagytok..nemkell visszafogni magad:))
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de álltalában egyedül vagyunk a lakásban még is folyton mondogatja ,hogy psztt és néha befogja a szám mondjuk az nem zavar :)
2009. júl. 25. 22:15
8/9 anonim válasza:
Felteszem hogy környezeti oka lesz mert (magam 34F vagyok) a férfiaknak általában ez kifejezetten tetszik. Használj egy párnát lehet abba sikongatni. Esetleg plüssállatot, azt lehet másra is használni az ágyban, hm :)
9/9 anonim válasza:
Engem speciál jobban felizgat , mert igy érzem hogy csinálunk is valamit :P 21/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!