Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha én nem szeretném lenyelni a pasim spermáját, amikor orálisan szeretkezünk?
Az is elég.hogy orálisan elégíted ki.
Majd később vagy megszokod és lenyeled.de ha nem az se gond szerintem.
Nemtitok hogy egy fiut ezis izgat...de nem egy marha fontos dolog.Tehát nemkell lenyelni ha nem akarod.Neked is csak azt tudom mondani amit a barátnőmnek is. "soha ne csinálj olyat amit nem akarsz"
És ezt sose felejsd el!
nekem nincs gondom vele:) persze, idő kellett hozzá nekem is, meg BIZALOM, de abból nagyon sok. egyszer mindent ki lehet próbálni. ha meggongolod magad, és szeretnéd ezzel meglepni úgymond, akkor azt az "adagot" vállald be, ami már mondjuk a 2. vagy 3. orgazmussal jön. az első általában mindig több, és azt egy "kezdőnek" nehezebb leküzdenie a torkán :) aztán ha nem tetszik, nem kell többet megtenned ;)
20/L
nem feltétlen kell lenyelni..
de ha a fiud kinyalt akkor legalabb viszonozd:O
ha épp nincs kedvem lenyelni,akkor mikor érzem h kezd kijönni,a szám összezárom,és hagyom hogy ráspricceljen kivülről a számra,max picit kinyitom hogy kicsit mozgatni rajta,de mégse menjen csepp se a számba...sosincs belőle sértődés,mert igy megvan a látvány h a szám kivülről tiszta olyan....
ha meg lenyelem,mindig van a közelbe olyan innivalo,aminek erősebb ize van,igy nem érzed a spermaizt...és nemkell mindig lenyelni,jobban örül neki amikor magadtol lenyeled...meg azis annyira izgato (párom bevallása szerint) amikor vmelyik testrészemre élvez...
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!