Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratomnak tul nagy lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratomnak tul nagy lenne?

Figyelt kérdés

Az elejen csak finoman csinalta, s ne fajjon, azutan minden jo lett.De sokszor ha poziciot valtunk pl hatulrol, vagy mittudom en...nekem faj ha teljesen behatol, ugy erzek elvezetet is, de ha nagyon gyorsan csinalja, van olyan pozicio h egyszeruen ugy erzem ha sokaig csinalja nem birom.

Baj van velem, vagy tul nagy neki? Vagy rossz vagyok szexben? Hogyan lehet ezen javitani?

2008. máj. 12. 19:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja es gondolom h a penisze miatt, de a masodik baratom akivel voltam, nem igazan tudom, mert eddig mindegyiknek nagy volt, vagyis...nem akkora h sztem kicsi legyen.De a masikkal nem fajt..Van olyan is, h tul merev lenne?
2008. máj. 12. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem veled van a gond. nekem is ugyanez van.ugyanígy pozicióváltásnál van egy kis fájdalom de nem vészes. tuti azért mert kicsit nagyobb neki...ezen sajnos nem tudsz változtatni max annyit hogy olyan pózt keressetek ami mindkettőtöknek jó.
2008. máj. 12. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, össze kell szoknotok. Fontos, hogy ne hagyd, hogy fájjon, mert fizikális bajokat is okozhat. Szólj, és lassítsatok, vagy váltsatok poziciót, de nem szabad, hogy fájjon.

Valószínü a nagysága miatt van, vagy a kicsit helytelen behatolási szögtől is lehet.

Ki kell tapasztalni, mi jó és mi nem. Pl ha te vagy kiskifli, ő meg nagykifli, akkor nem tud annyira behatolni, így nem okozhat fájdalmat. VAgy ha te hason fekszel zárt lábakkal, és ő úgy hatol beléd hátulról, akkor sem tud teljesen beléd hatolni.

De szólj párodnak, neki is figyelnie kell rád, nem veszhtehti el teljsen a fejét, hisz fontos, hogy mindketten élvezzétek.

2008. máj. 13. 17:06
 4/5 anonim válasza:

Egyébként nyugodtan megmérheted, és ha 17cm-nél hosszabb illetve kb 4cm-nél szélesebb akkor az viszonylag nagy...

Ettől függetlenül igaz hogy bizonyos pozíciókban mérettől függetlenül fájhat, ne törődj bele hanem keressetek jobb pozíciót.

Ha a fiúnak kicsit görbe az is okozhat fájdalmat (ha rossz helyen nyomja belül), erre szintén az a megoldás hogy addig helyezkedtek amíg jó nem lesz.

Egyként ha van olyan hogy nem fáj, de mégis azt érzed hogy nem bírod tovább, az természetes és nem baj, sok nő érzi így.

2008. máj. 15. 16:08
 5/5 anonim válasza:
Ja és olyan nincs hogy "túl merev", örülj neki hogy kemény. (Túl merev esetleg akkor lehet ha gyűrűt használ a farka tövénél, azzal viszont vigyázni kell mert főleg neki árthat.)
2008. máj. 15. 16:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!