Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lenne az a pénz, amiért lefeküdnétek egy ismeretlen férfival?
sokan rávágják, hogy nem, de szerintem ha kapnának egy ilyen ajánlatot, akkor beindulnának az agyukban a fogaskerekek, hogy 'most, hogy így mondja, tudnám mire költeni, végül is ott a hitel, na meg egy új konyhabútor is jól jönne..'
ne álszenteskedjünk, inkább gondolkozzunk reálisan.
erkölcsös embernek tartom magam, de van az a pénz, amiért hajlandó lennék erre.10 millió fél-egy óra munkáért cserébe nem kevés pénz, és pár gondom megoldódna a segítségével.
Egy olyan LOTTO-főnyereményért (: Szóval 5-10 milliárd.
De mondtam, nagyon extrém esetekben, ha például nem lenne a leendő családom miből eltartani, vagy nem lenne mit ennünk..
Első voltam és 17L
22:49-nek, 23:20-nak Írom. Az én nevemben ne írjál semmit.
És jelenleg nincs az a pénz amiért lefeküdnék csak úgy bárkivel.
Gondolj már bele amikor egy vén trottynak a renyhe f@szát kell bekapnod mert nem áll föl neki és a hasa alól kell előkotorásznod a péniszét. Közben a remegő hideg ujjaival nyúlkál mindenhova és a testszagától okádni tudnál.
Ez az egyik tényező a másik, hogy eladod magad és utána mindegy mennyi pénzt kapsz csak egy k.rva leszel. Amit többen meg is fogalmaztak.
Na, mindegy én nem tenném meg! Vannak elég sokan akik beállnak helyettem a sorba.
Mondjuk ha egy ilyen Robert Redford féle milliárdos kacsintgatna rám, nem lenne párom...végülis ez is kaland lenne. Függetlenül a pénztől. De mondjuk valószínűleg azért készült belőle film, mert a valóságban ez inkább úgy történik meg, ahogy az egyik előttem hozzászóló is vizualizálta: hányadékszagú trottyossal...
Szóval nem független ez a kérdés a körülményektől. Bár az is igaz, bárhogy szépítjük, kaland, nem kaland, szuperpasi vagy csüngőhasú...tényleg k*rva leszel :D
Megfontolandó...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!