Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam 16 éves és naponta kétszer is végez önkielégítést, már rajtakaptam párszor. Elmondta, ez nagyon jó neki. Én mégis aggódom, nem túl gyakori ez? Egy aggódó anyuka
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 19:54
12/18 A kérdező kommentje:
Az előtted válaszoló,nem írt semmi rosszat(üzenem az utolsó előtti vélaszolónak,16 éves fiú)
2009. júl. 26. 09:55
13/18 A kérdező kommentje:
Üzenem,aki ezt írta annak:"16 éves srác vagyok és bár nekem van mindig aktuális csajom aki intézi a dolgot"--
na ez egy akkora bunkó szöveg öregem:D
Szerintem csak szeretnéd,ha lenne:PÉs ha valóban lenne barátnőd(ami nem is lesz egyhamar) nem így írnál Róla:D:D
Álmodj csak tovább! :D
2009. júl. 26. 10:35
14/18 anonim 

válasza:

Kedves Anyuka!
Szerintem ÖN nem egészséges teljesen!
1. Miért nyitogat rá a 16 éves fiára?
2. Mi a franc köze van hozzá hányszor veri ki?
3. Miért lenne egészségtelen?
15/18 A kérdező kommentje:
Nem nyítottam be akarattal,hanem véletlenül:P
És ezt a kiveri szót pedig ne használd,mert közönséges.
2009. júl. 30. 19:46
16/18 anonim 

válasza:

Szerintem a napi kétszeri korrekt az ő korában. Egyébként esetleg attól, hogy valakinek van barátnője, még önmagában nem kizárt az önkielégítés továbbfolytatása kapcsolatban is.
17/18 anonim 

válasza:

Nekem volt hogy napi 5, nem biztos hogy kéne rről beszélni, ez normális
18/18 anonim válasza:
Kérdező! A 14-esnek igazat adok egy bizonyos életkorban még lehet figyelni a gyereket, hogy mit csinál, de 16 évesen már saját testét csak ismeri s ahogy abban is igaza van a 14-esnek, hogy nem kell folyton rányitálni. Kiveri az közönséges? Neee! Közönség az a színpad előtt van. 😂 Egyébként én amilyen sűrűn csak lehet kiverem persze én ügyesen látatlanul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!