Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a következő lépés a "pettin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a következő lépés a "pettingben"? (részlet van) L/16

Figyelt kérdés

Barátom 17 én 16. Megbeszéltük,hogy a szexel még várunk,mert fokozatosan szeretnénk haladni,és nem mindent egyszerre. Már mondjuk elég rédóta együtt vagyunk,de akkor is így akarjuk... :) Az a kérdésem,hogy most mi jön szerintetek? Ott tartunk,hogy csókolózunk az ágyon a gatya még maradt,és a pólót felhúzzuk és egymás felső testés csókoljuk,simogatjuk.

(Nagyon szeretem,és ő is és minden rendben van, 11 hónapja vagyunk együtt,nekem is ő az első barátom és neki is én vagyok az első barátnője...)

De mi jön ezután,ha tényleg viszonylag lassan és nagyon lépésről lépésre szeretnénk haladni?

Légyszi írjatok ötleteket,tapasztalatokat... :)

Előre is köszi

2009. júl. 25. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Te is tudod hogy mi jön...simogatás fehérneműn keresztül lassan érzékien,aztán majd lassan az nélkül...Legközelebb pedig a teljes test felfedezése....megy az magától....
2009. júl. 25. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:
hátigen, most lekéne venni a nadrágot, vagy előtte fehérneműn keresztül simogatni, gerjeszteni egymásrt, aztán levenni, aztán felfedezőútra indulnia neki a melleid tájékán, tecsak simogasd őt, aztán lentebb is, majd jön az újjas kielégítés, aztán a szájas, ha bennevagytok mind2en, majd a szex.
2009. júl. 25. 19:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!